17 znakova da ozbiljno razmišlja o vašoj vezi!

U današnje vrijeme, mnogi su skeptični kada je riječ o povjerenju i kada dođemo do faze kada treba napraviti ozbiljniji korak u vezi. Koji su to znakovi koje možemo prepoznati, a koji nam govore da on ozbiljno misli i da mu je stvarno stalo.

Ostati vjeran i imati povjerenja otežano je i društvenim medijima, pa ne čudi da mnoge veze ne traju dugo. Da li on zaslužuje da mu vjerujemo? Ovo su znakovi koje govore da on ima ozbiljne namjere.

1. On je taj koji je inicirao vezu i uložio puno truda od samog početka.

2. Tretira vas kao prioritet. Ako je ozbiljan prema tebi, uvijek će naći vremena za tebe.

3. Upoznaje te sa svojom obitelji i prijateljima.
Ako te je doveo kući da upoznaš njegove roditelje, onda je sigurno ozbiljan. Ako te ponosno predstavlja svojim prijateljima kao svoju djevojku, a ne kao prijateljicu ili nekoga s kim izlazi, onda si prava sretnica.

4. Ulaže napor da osvoji tvoju obitelj i prijatelje.
Ozbiljan dečko uložit će napore da dobije odobravanje vaše obitelji i prijatelja. Neće se bojati upoznati ih ako ima dobre namjere.

5. On pokreće komunikaciju.
Iako je u redu ako s vremena na vrijeme da započinješ komunikaciju, poput pozdravljanja ujutro, to ne bi uvijek trebao biti slučaj. Ako se ozbiljno odnosi prema tebi, nazvat će te ili poslati poruku kad god može provjeriti kako si i što radiš ili jednostavno ispričati što on trenutno radi.

6. Provjerava te tijekom dana.
Zaljubljeni dečko je zamišljen i učinio bi sve da se brine o tebi. Čak i ako niste zajedno, pobrinut će se da jedeš na vrijeme i dođeš kući sigurno.

7. Otvoren je i iskren prema tebi.

8. Uključuje te u svoje buduće planove.
Zdrav odnos usmjeren je prema budućem braku i formiranju obitelji. Muškarac je uistinu ozbiljan prema vama ako te smatra budućom ženom. Stoga te uključuje u svoje odlučivanje o budućnosti.

9. Ne krije te na društvenim mrežama.
To znači da je ponosan na tebe i da ne štiti tuđe osjećaje.

10. Poštuje te.
Muškarac koji se ozbiljno odnosi prema tebi poštovat će te i fizički i emocionalno.

11. Želi znati sve o tvojim interesima.
Ako te istinski voli, njega će zanimati sve o tvom životu. Također, isprobat će tvoje hobije i naučit će tvoje strasti kako bi ti se mogao pridružiti.

12. S tobom dijeli svoje strasti.
Želi da ga bolje poznaješ i nada se da će s tobom moći raditi ono što voli.

13. Sluša tvoje savjete, cijeni tvoje mišljenje. Ozbiljan je u vezi s tobom, ako razgovara s tobom prije nešto što donese neku odluku. Budući da te smatra svojom životnom partnericom i zna da njegove odluke mogu utjecati i na tebe, uvijek će tražiti i tvoje mišljenje.

14. Savjetuje te kod donošenje odluka.

15. On se voljno mijenja na bolje za tebe.
Ne možeš promijeniti svog muškarca. Međutim, ako te ozbiljno voli, i sam će se potruditi promijeniti svoje negativne navike. Također će se jako potruditi da dokaže da te zaslužuje.

16. Vjeran ti je.
Bez obzira koliko tip pokušava sakriti svoje nevjerničko ponašanje, djevojke imaju svoje načine da to otkriju. Ako si dugo sa svojim dečkom i sigurna si da ne flertuje s drugim ženama, onda tvoj muškarac ozbiljno razmišlja o vašoj vezi.

17. Odbija te pustiti.
Žene su impulzivne i većinu vremena mi smo te koje sugeriraju raskid tijekom razmirica. Ako te dečko strpljivo progoni svaki put kad prekineš s njim, to znači da te ne želi izgubiti. Da nije ozbiljan, mogao bi se odmah udaljiti od tebe bez osvrtanja.

I vrijeme će pokazati!
Ali ne zaboravite, za tango je potrebno dvoje. Stoga, ako želite da vaš odnos traje, oboje trebate uložiti napor kako bi uspjeli održati vašu ljubav.

Midas Widget

Ostavite komentar