Brojna istraživanja dokazuju kako u hladnijim danima koža brže stari. Ali i bez raznih istraživanja, sigurno ste i sami primijetili da dolaskom hladnijih dana koža postaje suša, neugodno zateže i dolazi do čestog crvenila. Kako svake sezone imamo iste izazove jedne sezone nisam uspjela doskočiti tom problemu, odlučila sam isprobati novi serum iz L’Oreala Paris koji se bavi upravo tom problematikom.

Kako i sama imam problema s crvenilom lica i isprobala sam razne proizvode do sada, nisam bila sigurna da ću primijetiti razliku. No, nakon samo 2 tjedna korištenja koža me više ne zateže toliko i crvenilo se malo, ali vidljivo već smanjilo. Sviđa mi se što se aplicira lagano i direktno na lice, posebice sada kada još više pazimo na higijenu, ne moram mazati po prstima pa onda na lice.

Od kad sam navršila 30-tu preferiram serume ovog tipa ispod krema. Jednostavno imam osjećaj da mi je tako koža više nahranjena, a zbog lagane teksture mogu ih nanijeti i više puta na dan ukoliko osjetim potrebu. Pokazali su se i kao izvrsna podloga prije nanošenja pudera i ostatka make up-a. Ovaj novi L’Orealov serum dolazi u cijeloj liniji, pa tako nude Revitalift serum, ampulu i kremu. Isprobala sam samo serum, no zadovoljna učinkom, svakako ću nabaviti i ostala dva proizvoda kako bi upotpunila rutinu i napravila maksimalno dobro za svoju kožu, posebice sada u zimi.

Ukoliko je vaša koža izrazito suha, preporučila bi da odmah nabavite i kremu uz serum kako biste ih nanijeli zajedno i osigurali potpunu hidrataciju, a ukoliko imate masniju kožu, možete krenuti samo sa serumom pa vidjeti kako napreduju rezultati. Rekla bih da je omjer kvalitete i cijene savršen. Serum ili krema ili ampula košta oko 120 kn, a dovoljna vam je manja količina 1 – 2 puta na dan. Dodatan plus je i blagi miris te tekstura koja ne ostavlja ljepljiv trag ili osjećaj na koži pa možete nastaviti s ostalim aktivnostima bez da čekate da se proizvod upije.

Nagradni natječaj – osvojite novi L’Oreal Paris Revitalift serum!

Ukoliko ste čitajući ovu recenziju i sami poželjeli isprobati ovaj super serum, sada ga imate prilike osvojiti. Na našoj Facebook stranici objaviti ćemo darivanje, pa nas obavezno pratite:) Sretno!

Sretna dobitnica u darivanju objavljenom 31. listopada je Jasmina Barušić Crljenjak. Molimo dobitnicu da se javi u inbox:) Hvala svima na sudjelovanju!

M.K.