Uživaj uz nevjerojatnu ponudu koju je pripremila Livision optika!

Tijekom cijelog siječnja i veljače, Livision optika pripremila je kompletne naočale sa dioptrijom po nevjerojatnoj promotivnoj cijeni od samo 115,00 € > Okvir + naočalne leće 1,5 HMC (*mogućnost nadoplate za stanjena stakla).

Ova izuzetna ponuda odnosi se na kolekciju:

VOGUE kolekcija nadahnjuje ljude da se igraju i istražuju, izražavajući se sa samopouzdanjem. U Vogue kolekciji pronaći ćete šarene i elegantne dizajne sa suvremenim stilom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Livision optika (@livisionoptika)

ST!NG – glavna značajka ST!NG okvira je raznolika mogućnost stapanja stilova: ”agresivni”, sportski, glamurozni. 30 godina proizvodnje bez stanke rezultiralo je posebnim mjestom u modnoj industriji tako da STING okvire danas nose apsolutno sve generacije!

FILA –Za sve one koji žele spojiti vrhunsku kvalitetu, stil i mladenačku eleganciju. Odličan spoj sportskih modela i više modno orijentiranih okvira, prilagođavajući se različitim ukusima i potrebama.

Ali to nije sve! Organizirana je i  besplatna provjera vida u svim Livision optikama tijekom siječnja i veljače. Stručni tim posvetit će se vašim individualnim potrebama kako bi osigurali najbolje rješenje za vaš vid.

Kako bi  olakšali pristup ovoj fantastičnoj ponudi, Livision optika je osigurala kupon za VOGUEST!NG-FILA promociju koji se nalazi u  Livision aplikaciji. Preuzmi kupon i posjeti Livision optiku kako bi pronašli savršen par naočala koji odražava vaš stil i osigurava kristalno jasan vid.

Vidimo se u Livision optikama!👓

Adrese poslovnica u Zagrebu:

  1. Savska cesta 58 (01) 6292 128
  2. Ulica Medveščak 25 (01) 466 61 71
  3. Avenija Dubrovnik 13 (Velesajam) (01) 282 05 81