inventura

Tko može reći da je skakao od sreće kada je dobio otkaz osim Jerry Maguirea kojeg tumači ljepuškasti Tom Cruise. Ma baš me briga šta mislite, on je meni baaaš sladak, zaboravimo da je nizak, ima prekrasne okice i osmijeh od kojeg se topite!

jerry

Ljetos sam izbacila ama baš sve gluposti koje me ograničavaju i odlučila se okrenuti pozitivnim stvarima koje mi se događaju u životu, bila sam kao pod nekakvim drogama. Jednostavno nisam dopustila da mi se nekakve obveze nametnu u podsvijesti i koče hormon sreće. Ne znam koliko me kužite, možda se ovakav stav čini čak i pomalo neodgovornim, ali sam shvatila da sam ja ta koja odlučuje kakav će mi biti dan.

Htjela sam uskladiti stvarne emocije sa svakodnevnim obvezama i “preprekama” koje su me čekale od onog trenutka kada čujem alarm kako me budi ujutro do momenta kada zaspem ispred televizije, a da toga nisam niti svjesna.
Pa šta ako pada kiša? Jel’ to znači da je dan shitty?

Imala sam kolegicu na poslu s kojom sam se svađala, ali bitnije mi je bilo da se ujutro fenomenalno našminkam i da sam si lijepa i da dobivam komplimente u tramvaju, kužite? Ko šljivi nju?

Imala sam banku koja mi je uzimala gotovo cijelu plaću, ali ni to me nije spriječilo da plešem ispred ogledalo uz salsu:)

Radujem se svakom dobrom filmu, pa čak i crtiću.

I tako ja nadrogirana kročim ovo ljeto i uživam u prekrasnim proljetnim danima i s početkom ljeta, pozove mene u ured moj novi tek par mjeseci nadređeni direktor koji mi baš nikada nije sjeo i priopći mi onako sa lažnom empatijom u glasu kako mi neće produljiti ugovor. Vjerujem da su se svi bar jednom ako ne i više puta našli u takvoj situaciji, rekli bi u prijelomnom razdoblju života kada su morali donijeti neke važne odluke.

Realno situacija nije bajna, samohrana mama bez posla sa stambenim kreditom! Ali meni jedino što je prolazilo kroz glavu je da sam napokon skinula teret s vrata i nisam dozvolila da mi život nametne novi teret. Rekla sam si: „TODAY IS A REALLY GOOD DAY!“

Ja jedino što sam osjećala u tom trenutku bez obzira na naizvjesnost je da ću napokon imati vremena za sebe i za svoje dijete, da ću moći raditi što god me volja i tako sam puna entuzijazma odlučila krenuti dalje sa osmijehom na licu i naravno s novim projektom.

Prvo sam odlučila da što prije stignem do plaže, bilo koje plaže. Inače svake godine sam išla u Dubrovnik, ali sada je bila kriza tako da je Novalja bila najbliža destinacija. Pocrnila sam, iskupala se, uživala u ljepotama morske atmosfere.

Kada sam se vratila, počela sam ganjati svoje snove, da budem iskrena još uvijek ih ganjam. Još uvijek nemam konkretni posao sa stalnim prihodom, banku ne plaćam, čekam da me mafija blokira pa da si otvorim zaštićeni račun:)

Nemam love, nemam nikakvu financijsku sigurnost, ali sam happy. I dalje plešem pred ogledalom, jedem mekane kolače sa šlagom i idem u kino.

Zadnje šo sam gledala je PRIPRAVNIK sa Robertom de Nirom i odličan je, lajkam 100% i preporučam ga dalje, a roditeljima preporučam da pogledaju ALBERTA, crtić o prijateljstvu dva dječaka.

Sljedeće što imam na umu je Ljubav na engleski način sa Pierce Brosnanom i crtić naravno Ups! Noa je otišao…

Eto vidite, ima nas svakakvih, a kada se samo sjetim cura kojima je cijeli dan loš jer nisu mogle naći parkirno mjesto….Jaooo koji bed! Pretpostavljam da u torbici nisu imale najvažniju stvar za krizne situacije, a to je ruž!

Kada ne ide sve po planu, najvjerojatnije trebate popraviti ruž na usnama i uopće se ne šalim!

Inače, prema Zakonu o računovodstvu inventura se mora provesti najmanje jednom godišnje, pa tako i inventura Vaših odluka jer Vi odlučujete kakav će Vam biti dan, Vi birate prijatelje, na kraju dana Vi ste ti koji će se dizati iz blata kada padnete i nije potrebno cmizdriti na svaku glupost osim na Leonarda DiCapria u legendarnom Titanicu ili kada mislite da će Vam suze pomoći (meni su u srednjoj školi ama baš svaki put povjerovali kada sam im sa suzama došla ispred zbornice i priopćila kako moram doma jer me boli trbuh i nitko kroz četiri godine nije posumnjao bar u činjenicu da mi je bilo loše baš sa završetkom 5 sata, osim raske naravno, ona je uvijek sumnjala). That’s life!

Voli vas vaša Kraljica