Možda ste trenutno u potrazi za poslom ili ste radom od doma stekli više slobodnog vremena? Kako biste učinili dobro za sebe i svoj profesionalni razvoj, dovoljno je odreći se jedne epizode serije dnevno i iskoristiti vrijeme za učenje. Ove stranice potpuno su besplatne, a obuhvaćaju brojne teme u kojima će svatko naći nešto za sebe.

Google digitalna garaža
Mnogo ljudi ne zna da ih djeli jedan klik od besplatnih tečajeva koje vode Google stručnjaci! Možete birati između različitih opcija: tečajevi koji traju od 2 pa sve do preko 20 sati, s certifikatom ili bez te početni, srednji ili napredni stupanj. Tečajevi se nude iz područja digitalnog marketinga, razvoja karijere te podataka i tehnologije. Ove online edukacije su namijenjene su svima – bilo da imate vlastitu tvrtku koju želite dodatno razvijati ili želite iskoristiti nova znanja za osobni i profesionalni napredak.
https://learndigital.withgoogle.com/digitalnagaraza/courses

Skill share
Uz besplatnu i jednostavnu registraciju dostupno vam je na stotine raznih besplatnih online tečajeva. Bilo da želite usavršiti poslovne vještine ili razviti znanja o svom hobiju i interesima, ovdje ćete pronaći brojne zanimljive teme. Pronađite edukativna videa na teme od uređenja interijera, poboljšanja radnih navika pa sve do pokretanja e-commerce poslovanja i SEO pravila.
https://www.skillshare.com/classes/free

Academic Earth
Zanimljiv naziv ove stranice iza sebe krije i zanimljivu priču. Naime, cilj osnivanja je bio dostupnost prvoklasne edukacije svima, diljem svijeta, bez obzira na porijeklo. U 2009. godini započeli su s online besplatnim tečajevima s najboljih fakulteta na svijetu. Danas pomno biraju teme, a svatko može naći onu za sebe, bez obzira koje područje vas zanima. Birajte između tema poput pregovaranja, investiranja pa sve do osnove psihologije ili biologije.

Online College Courses

Khan Academy
Ovo je izvrsna stranica kada ste u potrazi za kraćim lekcijama. Možete pretražiti željenu temu i odabrati jedan od naslova koja su obično koncipirana kao „how to“. Tako su neki odgovori dugi svega 2 minute pa na više, čime dobivate brzi i konkretan savjet i odgovor.
https://www.khanacademy.org/