Uz sjajnu glazbu, omiljeno pivo i posebnu gastro ponudu, i službeno je otvoren omiljeni Staropramen Piknik. Događaj koji svake godine okuplja sve veći broj posjetitelja, ove je godine posjetio i najveći broj poznatih lica koja već dobro znaju da se druženje na dekicama uz ukusnu hranu i chillanje u ležaljkama uz rashlađeni Staropramen ne odbija!

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli The Flow (@theflow.hr)

Rene Bitorajac, Ivana Čuljak, Gina Viktorija Damjanović, Ana Maras Harmander, Marija Borić Jerneić, Nevena Rendeli, Daniel Bilić, Petra Kraljev, Luka Vidović, Aleksandra Milinković, Lea Mijatović, Lara Antić, Iva Jerković i brojna druga imena tako su otvorila ovogodišnju piknik košaru punu odlične atmosfere, idiličnog uređenja, dobrih vibracija i Gininog koncerta koji je oduševio sve prisutne. Talentirana glazbenica svojim je najvećim hitovima rasplesala sve goste, a najpoznatijom pjesmom „Pepeo“ razgalila publiku i podsjetila zašto je ovaj singl toliko omiljen. Rougemarin Park, kao nova lokacija, pokazao se savršenom kulisom za popularno događanje ljubitelja dobrog piva i dobrih zalogaja. Trenutno najinstagramičnija lokacija u Zagrebu danju oduševljava lounge zonama među krošnjama zelenila, a navečer postaje najbolje mjesto za romantičan provod, pravi ženski izlazak, minglanje i druženje mnogobrojne ekipe ljubitelja Staropramena. I tako do 25. svibnja.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli RED agencija (@redagencija)

Osim uređenja, dekoracija i detalja, sigurno je da će sve posjetitelje idućih 14 dana privlačiti hladno pivo i zalogaji koji ga sjajno prate. Po recepturama Marina Medaka, Staropramen Piknik ove je godine ponudio najšareniji i najukusniji jelovnik – od falafela od boba i burgera u pecivu od batata do sočnih rebaraca i vegetarijanskih ribljih delicija. Srećom, najveći gurmani i ljubitelji kuhinje moći će i naučiti kako raditi jela koja savršeno prate Staropramen pivo. Na kulinarskim radionicama Marina Medaka i Vedrana Boškovića, u dva će vikenda, oni koji se prijave na natječaj, moći otkriti tajne ovih majstora i kuhara, a četvrtkom, petkom i subotom u večernjim satima, piknik će se pretvoriti u dobro mjesto za izlazak i ples. Tako će Zsa Zsa, Eni Jurišić, Lu Jakelić, Vjekoslav Ključarić, Mihael Kvorka trio i Stela Šmit trio biti „točka na i“ ovogodišnjeg piknika.

Program svih događanja na Staropramen Pikniku provjerite na službenoj Facebook stranici.