Ručno steamer glačalo uklanja nabore i osvježava odjeću u trenu što ga čini idealnim poklonom ispod bora

Zagreb, 18. prosinca 2020. – Tvrtka Philips, vodeći proizvođač kućanskih proizvoda, ove sezone olakšala je svojim potrošačima nedoumicu oko odabira blagdanskog poklona i iz svog asortimana istaknula Steam&Go ručno glačalo koje brzo i praktično uklanja nabore i osvježava tkaninu parom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Philips Hrvatska (@philips_hr)

U vrijeme blagdana želje najdražih stavljene su na visoku listu prioriteta i pomno se pazi na odabir poklona. A kada je riječ o odabiru za nježniji spol zadatak nije nimalo. Međutim jedno je sigurno, ne postoji osoba koja ne želi da njegova odjeća izgleda besprijekorno u svakom trenutku. Tu želju su prepoznali u Philips-u i spremno odgovorili na sezonske trendove sa Steam&Go ručnim glačalom kao idealnim božićnim poklonom za sve mame, bake, prijateljice, sestre i kolegice.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Philips Hrvatska (@philips_hr)

Za sve one koji vole voditi brigu o održavanju omiljenih komada odjeće, Philips Steam&Go prava je revolucija čiji je rezultat brzo i jednostavno uređena odjeća u svakom trenutku. A i za one koji nisu poklonici glačanja, ovaj uređaj će koristiti bez previše muke, jer omogućuje okomito i vodoravno glačanje bez upotrebe daske. Osim toga, uz Steam&Go nema straha od progorijevanja neizostavnog blagdanskog outfita poput haljina i svilenih košulja – optimalna temperatura jamči učinkovito glačanje, a glačalo ne ostavlja mokre tragove kad se pritisne na tkaninu.

Dodatno, Philips ručno glačalo osvježava i glača deblje tkanine koje je inače jako teško izglačati do savršenstva što je idealno tijekom zimskog razdoblja. Ima li boljeg poklona od toga da vaši najdraži u samo nekoliko minuta mogu bez problema izravnati nabore nastale na odijelima, omiljenim vestama, pa čak i kaputima koje zatim nije potrebno nositi na kemijsko čišćenje.

Da je riječ o stvarno idealnom poklonu, pokazuje činjenica da ovo ručno glačalo omogućava i uklanjanje mirisa pomoću pare, pa se tako najdraži božićni džemperi i nakon stajanja u ormaru od prošlih blagdana mogu osvježiti u samo nekoliko pokreta Steam&Go ručnim glačalom. Osim toga, vruća para uništava i do 99% bakterija*, što je idealno rješenje za održavanje higijene odjeće svih mama prijateljica, jer se odjeća ne mora prati nakon samo jednog nošenja.

Elegantnog dizajna, jednostavan i praktičan za korištenje, Philips Steam&Go svakako je poklon koji će razveseliti i modne entuzijaste i cijelu obitelj kojima je briga za njihovu odjeću i odjeću cijele obitelji od iznimne važnosti.

Više informacija o Philips Steam&Go  ručnom glačalu možete saznati na philips.hr, a kupiti ih možete kod Philips partnera Elipso, Santa Domenica, ekupi.hr i Svijet-medija te kod drugih kupaca preko distributera.