NIVEA Urban Skin

Zagreb, 02. kolovoz 2018. – Često nismo svjesni te činjenice, no sunčeve zrake opasne su gdje god se nalazili. Dok se gužva u gradu ljeti ipak smanji, vrućine i temperature vjerne su godišnjem dobu i ne popuštaju. Sukladno visokim Celzijusima, naša koža i sunce druže se dok jurimo na posao, uživamo u šetnji gradom ili hvatamo dašak vjetra vozeći bicikl. Iz tog razloga, u ljetnim danima od iznimne je važnosti zaštititi svoje lice, najizloženiji dio našeg tijela, od štetnih sunčevih zraka.

Uživajte u vrućim ljetnim danima i spriječite prerano starenje kože. Izaberite NIVEA Urban Skin dnevnu kremu za lice ili NIVEA Q10 Plus dnevnu kremu protiv bora i mirno šećite gradom upijajući zrake sunca.

Za potpunu zaštitu vaše kože od negativnih utjecaja okoliša i UVA zračenja pobrinut će se NIVEA Urban Skin dnevna krema za zaštitnim faktorom 20. Njena lagana formula s ekstraktom organskog zelenog čaja i hijaluronskom kiselinom intenzivno će hidratizirati vašu kožu, pružajući joj zdrav izgled i mladenački sjaj.

Uz NIVEA Q10plus dnevnu kremu protiv bora sa zaštitnim faktorom 30 vaša će koža blistati od energije i svježine tijekom cijelog dana. Zahvaljujući koenzimu Q10 spriječiti će prerano starenje vaše kože te istovremeno djelovati kao antioksidans.

Za zdravu i prekrasnu kožu tijekom cijelog dana koristite NIVEA Urban Skin dnevnu kremu sa zaštitnim faktorom 20.

NIVEA Urban Skin

  • dubinski hidratizira kožu 48 h
  • učinkovita njega zahvaljujući antioksidansima
  • lagana formula ugodnog mirisa s ekstraktom zelenog čaja i hijaluronskom kiselinom
  • pruža zaštitu kože od štetnih utjecaja, zagađenja i sunca s SPF 20

NIVEA Q10plus dnevnu kremu protiv bora sa zaštitnim faktorom 30 koja svojom formulom povećava prirodnu razinu Q10-a i keratina u koži, smanjite postojanje starih i nastanak novih bora. NIVEA Urban Skin

  • štiti kožu od štetnih UVA zračenja
  • pruža koži svježi mladenački izgled
  • vidljivo smanjuje bore
  • intenzivno hidratizira kožu

 NIVEA Urban Skin dnevna krema SPF 20, 50 ml cijena 49,90 kuna

NIVEA Q10plus dnevna krema protiv bora SPF 30 50 ml cijena 106,90 kuna

M.Z.