Pratite sve zamršenije živote stanovnika Los Alamosa koji su i dalje zatvoreni u najtajnovitijem gradu na svijetu

Zagreb, 20. srpnja 2021. – Smještena u kontekst najveće utrke s vremenom u povijesti znanosti – misije razvoja prve atomske bombe na svijetu u Los Alamosu u Novom Meksiku, serija Manhattan prati briljantne, ali i nesavršene znanstvenike koji rade na projektu i njihove obitelji dok pokušavaju živjeti u svijetu u kojemu tajne i laži prožimaju sve aspekte njihovih života. Autor i scenarist serije je Sam Shaw (Doktori za seks) dok režiju potpisuje Emmyjem nagrađeni redatelj Thomas Schlamme (Zapadno krilo). Novu sezonu ove hvaljene povijesne drame koja se zbiva u 1940-ima premijerno prikazujemo od 5. kolovoza, četvrtkom u 21:45 sati ekskluzivno na programu Epic Drama.

Druga sezona serije Manhattan nastavlja pratiti sve zamršenije živote stanovnika Los Alamosa, koji su i dalje zatvoreni u najtajnovitijem gradu na svijetu. Odrekli su se svojih sloboda, ugrozili svoje brakove, pa čak i žrtvovali svoj zdrav razum da bi okončali jedan rat i započeli novi – hladni rat koji vreba na atomskom horizontu – dok ubačeni špijuni i sveopća paranoja prijete uništenjem programa iznutra.

U drugom dijelu ove uzbudljive 10-dijelne serije Charlie je prisiljen preuzeti novu važnu dužnost, Frank otkriva pravi razlog zašto je zatočen, dok Abby doznaje tajnu o Oppenheimeru. U nastavku serije, znanstvenici i vojska bore se za kontrolu nad bombom, dok lov na sovjetskog špijuna završava tragično. Serija završava prvim testiranjem atomskog oružja koje označava početak posve novog doba.

U brojnoj su glumačkoj postavi Rachel Brosnahan (Kuća od karata) kao Abby Isaacs, Neve Campbell (Vrisak, Kuća od karata) kao Kitty Oppenheimer, Michael Chernus (Veliko R, Narančasta je nova crna) kao Louis “Fritz” Fedowitz, Christopher Denham (Argo, Otok Shutter) kao Jim Meeks, Griffin Dunne (To smo mi, Ženske priče) kao Woodrow Lorentzen, Mamie Gummer (Pravi detektiv, Kolekcija) kao Nora, Katja Herbers (De Storm) kao Helen Prins, John Benjamin Hickey (Veliko R, Dobra žena) kao Frank Winter, Harry Lloyd (Igra prijestolja) kao Paul Crosley, Olivia Williams (Tajkun iz Rushmorea, Pisac iz sjene) kao Liza Winter i Ashley Zukerman (Rush) kao Charlie Isaacs.

Uz obilje misterija i napetosti, Manhattan se vraća s drugom sezonom od 5. kolovoza, svakog četvrtka navečer, u 21:45 sati u samo na programu Epic Drama.

Za više informacija o programu Epic Drama, posjetite www.epicdrama.hr

Pratite nas na Facebooku: https://www.facebook.com/EpicDramaHR

Pratite nas na Instagramu: https://www.instagram.com/EpicDramaHr/