U ulozi zaštitnog lica kolekcije našla se glumica kazališta Kerempuh, Mirela Videk Hranjec

Hrvatski brend MINAMI pokrenut je tijekom prvog lockdowna 2020. godine kao brend za djevojčice. Od tada je brzo rastao, a njegova osnivačica Željka Šafran u međuvremenu je kreirala i uniseks komade za dječake i djevojčice, kao i komade za mame. I ove sezone brend ima nešto novo, a to je prva blagdanska kolekcija za mame i djevojčice koja donosi i prve kapute.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Minami magic (@minamimagic)

Nova mini kolekcija sadrži tri odlična modela kaputa izrađena od kvalitetne vune, jedan crveni, jedan crni i jedan u kombinaciji sivog kariranog uzorka i tamnoplave boje.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Minami magic (@minamimagic)

Tu je i novo izdanje praktične MINAMI torbe. Torba ovaj put dolazi u crnoj varijanti, ima držač za prostirku za vježbanje i pretinac za bocu što je čini vrlo praktičnom i idealnom za mame. Dakako, blagdanska kolekcija ne bi bila tako zabavna da u njoj nema malo štrasa kako za djevojčice tako i za mame koje na blagdanske zabave sada mogu u matching kombinacijama.

Blagdanska MINAMI kolekcija donosi i zimsku verziju majica s ilustracijama Maje Đurđević Janković poznatije kao Mrvica Mrvulja, a koje smo već vidjeli u ljetnoj kolekciji. Majice dolaze u dječjim veličinama (92-146) i ženskim veličinama (od XS do L), a izrađene su od finog pamuka ugodnog za kožu svih dobi. A tu su i preslatke kragne koje klinke obožavaju, a koje je osnivačica brenda kreirala od ostataka čipke koju skuplja već godinama kako bi izbjegla prekomjernu proizvodnju i stvaranje dodatnog otpada.

Iz istog razloga, svi MINAMI komadi izrađuju se po narudžbi u maloj radioni u Hrvatskom zagorju, a cijelu kolekciju možete pogledati i naručiti putem Instagrama.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Minami magic (@minamimagic)