U kina stiže ‘CRNI PETAK’, horor s Patrickom Dempseyem u glavnoj ulozi!


Novi slasher horor s kojim ćete se dobro zamisliti kad idući put budete žurili po popust… ili na večeru.

„Crni petak“ stiže kao savršeni završetak prodajnog ludila koje dolazi u narednim tjednima s velikim i visokim popustima, jer su glavne žrtve ovog slasher hororca oni koju su prouzročili nerede za vrijeme američkog otvaranja popularnog Black Fridaya.

Satiričan, urnebesan, brutalan i bez pardona, Crni petak je old-school slasher horor s modernim duhom, a upravo danas otvara u Sjevernoj Americi. Na Rotten Tomatoesu od kritičara već ima 86%, a kad su u pitanju ovakvi hororci – ocjena od publike može samo na bolje!

Prvi trailer filma na dinamičan način izmjenjuje simpatičan šarm američkog gradića s jezivim kadrovima serijskog ubojice koji svoje žrtve priprema za najstrašniju večeru ikada. Nakon što neredi na Crni petak završe tragično, misteriozni ubojica inspiriran Danom zahvalnosti terorizira Plymouth – mjesto koje je osnivač tog blagdana. Otimajući stanovnike jednog po jednog, uskoro otkriva zlokobniji blagdanski plan. Hoće li grad otkriti ubojicu i preživjeti blagdane… ili će postati gosti za njegovim uvrnutim blagdanskim stolom?

Redatelj filma je Eli Roth, ikona splatter i slasher horor filmova, poznat po horor klasicima Koliba straha, Hostel, Hostel 2 i erotskom trileru Knock Knock s Keanu Reevesom i Anom de Armas. A u glavnim ulogama igraju Patrick Dempsey (serija Uvod u anatomiju, nadolazeći Ferrari), Milo Mannheim (Zombies trilogija, Ples sa zvijezdama) te jedna od najpopularnijih tiktokerica današnjice Addison Rae!

Patricka Dempseya upravo je People magazin proglasio najseksipilnijim muškarcem 2023. godine, Milo Mannheim pojavljuje se u spotu „Feather“ Sabrine Carpenter, američke pjevačice i glumice poznate po Disney serijama koja je ove godine otvarala Taylor Swift koncerte na kompletnoj Era turneji, najprofitabilnijoj glazbenoj turneji jedne pjevačice ikada, a Addison Rae nedavno je potpisala ugovor s Netflixom i tako uspješno zakoračila i u filmske vode.

„Crni petak“ stiže u kino distribuciju 14. prosinca, a do tada – dobar tek, i sretno sa šopingom!