H&M slavi sezonu ponovnog rođenja mekim krojem i skulpturalnim volumenom i čistim linijama profinjenih odijela, i sofisticiranih košulja. Komadi inspirirani radnom odjećom daju utilitarnu prednost, dok izvezeni detalji, nabori i teksture odaju nježan dodir. Paleta boja je minimalna – srebrna, bijela i svijetloplavi traper.
Kolekcija je dostupna u trgovinama diljem svijeta i online na hm.com.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by H&M (@hm)


“Ove sezone bili smo stvarno inspirirani idejom ponovnog rođenja, poput prvog cvijeća koje cvjeta. Dakle, iako postoji romantična strana kolekcije, također smo željeli kanalizirati snažnu, skrojenu vibru i detalje radne odjeće koji bi mogli udahnuti život modnom ormaru,” kaže Eliana Masgalos, dizajnerica koncepta u H&M-u.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by H&M (@hm)

Ključni komadi uključuju bijelu mini-haljinu s balon rukavima, naborima i detaljima na vezice, srebrnu pencil suknju, laganu traper košulju sa šavovima koji se spuštaju uz tijelo i bijelu voluminoznu izvezenu bluzu bez ovratnika sa širokim manšetama. Ženstveni modni dodaci poput malih štikli i šiljastih balerinki u kombinaciji su s krupnim, odvažnim nakitom u srebrnim tonovima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by H&M (@hm)

Kolekcija ženske odjeće ljubavno je pismo ormaru i modernoj ženstvenosti. Bezvremenska odjeća koja je krojena i opuštena ne uključuje samo blejzer i hlače, već i prsluke i vruće hlačice. Bluze, haljine i suknje s romantičnim volumenom i volanima. Moćni traper pod krinkom mode iz 90-ih i meke, isprane plave boje dodaju malo čvrstoće.
Za mušku odjeću također su ključni moderni krojevi i utilitarni elementi .Uz dodatak tamnoplave i boje kestena u paleti boja, rezultat je minimalističan i lagan.
U dječjoj odjeći, prvi znakovi proljeća pojavljuju se u cvjetnim printevima, voluminoznim siluetama. Teksture, vez na keperu i satenu te sjajne i mat površine stvaraju moderan zaokret u šarmantnoj klasici.