H&M s ponosom najavljuje suradnju s luksuznim talijanskim brendom Giuliva Heritage. Obiteljski brend, poznat po besprijekornim krojevima Giuliva Heritage, svoje klasične siluete muške odjeće prenosi u svijet ženske odjeće.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

How summer should be, part 1. #giulivaheritage #timeless #modernluxury #madeinnaples #love #kiss

Objavu dijeli Giuliva Heritage (@giulivaheritage)

Margherita Cardelli i suprug Gerardo Cavaliere, osnivači Giuliva Heritage-a, strastveno se bave dugovječnom modom s izvrsnim tkaninama. Zajedno s H&M-om, par je na moderan način pristupio nasljeđu talijanske baštine, tako što su s kolekcijom napravljenom od materijala iz održivijih izvora i u skladu s nastojanjima obaju kompanija da moda bude cirkularna, koristili reciklirane tkanine. Kolekcija će biti dostupna u odabranim trgovinama širom svijeta, kao i na hm.com od 3. rujna.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Timeless sustainable beauty #giulivaheritage #timeless #madeinitaly #madeinnaples #modernluxury

Objavu dijeli Giuliva Heritage (@giulivaheritage)

U počecima Giuliva Heritage, Margherita je često posuđivala odjeću iz Gerardove garderobe i redovito tako slagala kombinacije. U skladu s ovim etosom, Giuliva Heritage x H&M odlikuje se tradicionalnim košuljama, snažnim krojevima i modernim kaputima od reciklirane vune, recikliranog poliestera i organskog pamuka. Uz prozračne bluze, haljine i komplete koje je moguće kombinirati na razne načine, ova kolekcija nudi koncizne, klasične modne kombinacije. Vremenski-obojeni tonovi bež boje, zatim tamnoplave, zagasito plave i bordo boje, koji se zajedno ističu uz prugaste i pletene detalje, a krojevi uključuju detalje poput ženstvenih dekoltea, naglašenih rukava kao i visokog struka.
„Bilo je divno raditi s H&M-om na ovoj kolekciji. Zajedno smo stvorili jednostavne prijelazne komade s dizajnom koji podnosi test vremena. Posebno nam je bilo drago što koristimo reciklirane materijale. Oduvijek smo bili strastveni prema autentičnoj, smislenoj modi koja traje i ova kolekcija to nesumnjivo donosi. “ kaže Gerardo Cavaliere i Margherita Cardelli Cavaliere.

„Oduševljeni smo suradnjom s vrhunskim stručnjacima Giuliva Heritage. Inspirirani klasičnim dizajnom muške odjeće, oba tima bila su oduševljena stvaranjem pristupačnih i bezvremenskih komada za modernu ženu. Uz H&M-ove Conscious materijale i Giuliva Heritage dizajne napravljene da traju, stvorili smo dugotrajne komade za koje se nadamo da će naši kupci prenositi s generacije na generaciju. ” – kaže Maria Östblom, voditeljica dizajna ženske odjeće u H&M-u.