27. studeni 2023.  –  Hladnoća izvana i suhi zrak grijanih prostorija najveći su neprijatelj vaše kose koja se isušuje, puca, gubi sjaj, volumen i općenito – počinje izgledati beživotno. Najčešće greške koje radimo zimi su pranje kose vrućom vodom ili stalno korištenje uređaja za toplinsko oblikovanje kose, pa čak i ako prečesto peremo kosu.

Ako mijenjamo rutinu njege kože, isto tako bi bilo poželjno promijeniti i rutinu njege kose. Zimi bi se trebalo fokusirati na šampone i regeneratore za hidrataciju, te kosu njegovati uljima kako biste potaknuli zadržavanje vlage stvaranjem zaštitnog sloja na kosi.

Ducray pomoćnici

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ducray France (@ducray.france)

Ducray linija protiv ispadanja kose namijenjena je jačanju beživotne i oslabljene kose, koja ispada. Šampon i regenerator namijenjeni su čestoj uporabi te jačaju oslabljenu i beživotnu kosu. Losioni protiv ispadanja ciljano djeluju ovisno o tipu ispadanja kose, povremenom ili kroničnom te ovisno  o ispadanju kose kod muškaraca ili kod žena. Ducray Neoptide EXPERT serum smanjuje ispadanje i potiče rast kose posebice kod kroničnog ispadanja kose kod žena i muškaraca. Lagan i neljepljiv serum, nije ga potrebno ispirati, a omogućava lako oblikovanje kose.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ducray France (@ducray.france)

Dodatak prehrani, kapsule upotpunjuju cijeli tretman. Anacaps REACTIV kapsule sadrže biotin koji doprinosi održavanju normalne kose i kože i niacin koji doprinosi održavanju normalne kože, a piju se jednom dnevno.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ducray France (@ducray.france)

Ducray Anaphase+ regenerator za jačanje kose pomaže kod beživotne kose te služi za jačanja kose. Uz to je i nadopuna tretmanima protiv ispadanja kose.

Kelual DS linija primjenjuje se kao potporna njega vlasištu sklonom seboroičnom  dermatitisu. Namijenjena je ljuskavim stanjima ponavljajuće prhuti praćenim svrbežom i crvenilom lica, tijela i vlasišta. Kelual DS tretman šampon preporučuje se kod ponavljajućih oblika prhuti, što uključuje crvenilo vlasišta i intenzivan svrbež ili kao potporna njega vlasišta sklonog seboroičnom dermatitisu (SD). Svrbež je umiren od prve uporabe. Smiruje crvenilo i dugotrajno uklanja prhut, a formula je sigurna za obojenu kosu.

 

Ducray proizvode pronađite u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama.