Grupa CAMBI u novom spotu za pjesmu ‘Dok te sanjam’ oživjela je splitski Škver. U maniri hollywoodskih filmova spot je snimljen u splitskom brodogradilištu uz zanimljivo osvjetljenje te neočekivani styling glavnih junaka priče. Jure, Luka, Sandro i Joško nisu imali problema s uživljavanjem u ulogu.

 ‘Pjesma govori o izgubljenoj ljubavi, a vrijeme koje prolazi je jedina nada slomljenom srcu da zacijeli. U snovima pronalazi ponovno svoju ljubav, te sve djeluje tako savršeno i magično. Čarolija i mašta koja se rađa u snovima dala nam je ideju da snimimo jedna bezvremenski spot. Poanta spota bila je da prikaže osjećaje koje u snu doživljava naš zamišljeni lik iz pjesme. Ovaj put pjesma ima pop-rock prizvuk, no ljubavne je tematike’, rekao je Jure, član grupe CAMBI.

Inače radi se o prvoj autorskoj pjesmi grupe CAMBI, koju potpisuje Joško Tranfić koji je autor i teksta i glazbe.

‘Osjetio sam da je sad pravo vrijeme i da smo zreli za autorsku pjesmu. S obzirom da je prva, nije baš nastala preko noći, no na kraju smo i ja i svi iz grupe jako zadovoljni finalnim rezultatom. Smatram da je to svakako naš put za daljnje razvijanje glazbe.‘, ispričao je Joško.

Režiser spota je Vojan Koceić, dok su Jure, Sandro Luka i Joško uživali barem na jednu večer oživjeti Škver.