Viaplay Selectove serije novi su dodatak na Pickbox NOW, a jedna od njih je i hvaljena tinejdžerska serija

Hvaljena švedska tinejdžerska serija Grmljavina u mom srcu (Thunder in My Heart, 2021.) nova je Viaplay Selectova serija koju vam toplo preporučujemo za gledanje na Pickbox NOW! Ova serija o odrastanju ugodno je iznenađenje švedske nove kinematografije, a glavna glumica, koja je ujedno i kreatorica serije, Amy Deasismont može se pohvaliti nagradom Kristallen za najbolju glumicu u dramskoj seriji.

ZADIVLJUJUĆA PRIČA O ODRASTANJU U STOCKHOLMU

Mlada glumica Amy Deasismont tumači glavnu ulogu 22-godišnje Sigrid, zvane Sigge. Sigge i njezina grupa prijatelja suočeni su s neočekivanim zahtjevima odrasle dobi dok se pokušavaju pomiriti s vlastitim identitetom, svojim strastima i prošlošću. Plejada autentičnih i dopadljivih likova odmah će vas uvući u priču koja na istinit i zadivljujući način pokazuje kako je to odrastati u Stockholmu.

Sigrid i Sam nikako ne uspijevaju pokazati svoje emocije jedno prema drugomu. Oni odražavaju zaglavljenost u sivoj zoni, gdje ništa ne može biti otvoreno ili stvarno i oboje se pretvaraju da je to potpuno normalno. Sigrid pokušava slijediti ove proturječne i neizgovorene zakone odnosa te donosi destruktivne odluke i usput povređuje druge, kao i sebe.

„Biti u mogućnosti realizirati ovu priču s fantastičnom ekipom i prekrasnom glumačkom postavom koja utjelovljuje i oživljava likove ostvarenje je sna. Ovo je serija koju sam pisala pet godina kako bi imala snažan fokus na odrastanje i emancipaciju likova”, istaknula je Amy Deasismont.

Osim nagrađene Amy Deasismont, glumačku postave čine Alexander Abdallah, Julia Lyskova, Max Ulveson, Gustaf Hammarsten i Helen Sjöholm.

TINEJDŽERSKA SERIJA KOJA ODIŠE HUMOROM I SRČANOŠĆU

Opisana kao drama i komedija o ljubavi i identitetu s puno humora i srca, ova hvaljena švedska serija uspoređuje se sa serijom Girls Lene Dunham. Švedski kritičar Jacob Lundström napisao je kako je to „serija koja s lupanjem srca probija svoj put do generacijskoga glasa, gdje su i žaljenje i urlik radosti vrijedni slušanja“.

Cijelu prvu sezonu hvaljene tinejdžerske serije Grmljavina u mom srcu gledajte odmah na Pickbox NOW!