Zagreb, 6. listopada 2021. – Vratio se najpoznatiji tajni agent na svijetu. Nakon što je zbog pandemije koronavirusa COVID-19 odgođen više od godine dana, ovaj dugoočekivani film 2021. godine slavi svoje 25. izdanje. Film neće samo uključivati uzbudljivu akciju, nego će se i odvijati u nekim od najspektakularnijih i najnevjerojatnijih odredišta na svijetu. Od šarmantnog engleskog seoskog krajolika do živahnih ulica Istanbula, prethodni filmovi iz ove franšize prošli su kultne lokacije diljem svijeta, što ovog tajnog agenta čini jednim od najčešćih putnika među svim tajnim agentima.

 

View this post on Instagram

 

Objavu dijeli GoldenEye (@goldeneye)

Prema istraživanju Booking.com-a, 4 od 10 svjetskih putnika želi putovati u odredišta koja su vidjeli u filmovima ili televizijskim serijama. Booking.com, čija je misija olakšati svima da istraže svijet, istražio je više od 28 milijuna smještajnih jedinica u više od 152.000 odredišta kako bi nadahnuo obožavatelje ovog filma da sami iskuse komadić života tajnog agenta boravkom na jednoj od ovih poznatih lokacija za snimanje kada ponovno bude sigurno i odgovorno putovati.

 

View this post on Instagram

 

Objavu dijeli GoldenEye (@goldeneye)

Točno ispod sunca Jamajke nalazi se mjesto na kojem je počela danas slavna špijunska franšiza. Originalni pisac serijala o tajnom agentu svih je 14 romana o ovom svjetski poznatom tajnom agentu napisao u tropskom objektu GoldenEye. Ovaj objekt nudi privatne plaže, skrivene uvale i lagunu s morskom vodom te je savršeno utočište za putnike (ili buduće špijune) koji vole privatnost dok uživaju u opuštajućem odmoru na plaži. Obožavatelji ovih uspješnih filmova obavezno trebaju posjetiti ovo odredište jer je više filmova iz ove franšize također snimano na Jamajci.

 

View this post on Instagram

 

Objavu dijeli GoldenEye (@goldeneye)