Platforma temeljena na oblaku konsolidira softverska sučelja i korisničke račune za pružatelje upravljanih servisa (MSP)

GFI Software, globalni lider u softverskim rješenjima za male i srednje velike tvrtke (SMB), objavio je svoju najnoviju ponudu proizvoda, GFI AppManager™. Ova inovativna platforma temeljena na oblaku pruža GFI-jevoj globalnoj partnerskoj mreži pružatelja upravljanih servisa i prodavača revolucionarno “single-pane-of-glass” rješenje za jednostavno upravljanje komunikacijama, sigurnošću i mrežama, putem jedne nadzorne ploče. Po prvi put, MSP-ovi sada mogu koristiti jedno sučelje za upravljanje svim svojim računima i proizvodima, pojednostavljujući upravljanje rješenjima svojih klijenata.

Uz GFI AppManager, upravljanje voznim parkom je pojednostavljeno i modernizirano, te je pokrivena iznimna širina IT mogućnosti i potreba malih i srednjih poduzeća. MSP-ovi mogu trenutno prenijeti konfiguracije na sve uređaje kojima se upravlja, što olakšava administraciju niza instaliranih rješenja na više lokacija. GFI AppManager također nudi praćenje i upozoravanje u stvarnom vremenu, dopuštajući MSP-ovima da budu obaviješteni o kvarovima ili nadolazećim kvarovima, osiguravajući da mogu odmah poduzeti radnje za rješavanje bilo kakvih problema. Osim toga, GFI AppManager pruža pokrivenost za IT rješenja u rasponu od poslužitelja e-pošte preko vatrozida do sigurnosti krajnjih točaka i potpuno je proširiv putem jednostavnog API-ja za dodavanje neograničene podrške za druga rješenja.

“U više od 20 godina isporučivanja nagrađivanih IT rješenja za mala i srednje velika poduzeća, GFI na jedinstven način razumije važnost sveobuhvatnog rješenja za upravljanje IT-om za MSP-ove”, rekao je Eric Vaughan, glavni izvršni direktor, GFI Software. “Predstavljanje GFI AppManagera predstavlja veliku prekretnicu u našoj predanosti isporuke vrhunske tehnologije našim partnerima i mogućnosti utjecaja na uspjeh naših partnera i njihovih krajnjih korisnika u upravljanju njihovim kritičnim IT sustavima. AppManager predstavlja istinski inovativnu, end-to-end unificiranu i proširivu platformu na koju se organizacije mogu osloniti za pojednostavljenje svojih IT operacija, proaktivno rješavanje sigurnosnih rizika i održavanje usklađenosti s industrijskim standardima.”

GFI AppManager osmišljen je kako bi pomogao partnerima da svojim krajnjim korisnicima omoguće da ostanu ispred trendova kada je u pitanju sigurnost. Platforma nudi proaktivno praćenje ranjivosti i prijetnji među korisnicima, mrežama i aplikacijama, pomažući IT timovima da spriječe potencijalne sigurnosne proboje. Uz značajku RADAR™ GFI AppManager, nativna inteligencija prijetnji i mogućnosti odgovora automatizirane su strojnim učenjem, tako da IT timovi mogu brzo odgovoriti na sve potencijalne prijetnje, smanjujući rizik za kritične sustave i podatke organizacije.

Osim toga, GFI AppManager pomaže organizacijama da ostanu u skladu s važnim propisima kao što su GDPR, NIS2 i ISO27001. Rješenje GFI AppManager pruža sveobuhvatno izvješćivanje i mogućnosti analize nedostataka, omogućujući IT timovima da brzo identificiraju područja u kojima možda nisu usklađeni i poduzmu potrebne korake za ispravljanje situacije.

GFI AppManager trenutno je u zatvorenoj beta verziji i bit će općenito dostupan za izdavanje u prvom tromjesečju 2023. Za više informacija o GFI AppManageru i drugim GFI rješenjima posjetite web stranicu tvrtke na gfi.com/appmanager.