Zagreb, 7. lipnja 2022. – Program TV1000 donosi najzanimljivije filmove u lipnju. Uz potjere, pucnjave i borbe protiv negativaca, sigurno vam neće biti dosadno. Također, mjesec pred nama prepun je i sjajnih filmova slavnog redatelja Davida Finchera. Odaberite filmove koji vam se sviđaju i uživajte.

Najuzbudljiviji film u lipnju koji ne smijete propustiti je Rekvijem za snove!

Harry Goldfarb i Marion Silver ljubavni su par iz Brooklyna koji mašta o pokretanju malog posla i tomu da ostatak života provedu zaljubljeni: vlastitoj verziji američkog sna. Njih su dvoje također beznadni ovisnici o heroinu, destruktivnom navikom koja im razara život i tjera Harryja da uvijek iznova založi majčin televizor. Njegova majka Sara Goldfarb ovisna je o televiziji i zato uvijek iznova nadomjesti ukradeni uređaj. Harryjev pajdaš, inteligentni prevarant po imenu Tyrone, upotpunjuje tu četvorku.

Jared Leto tumačio je ulogu Harryja. Zbog te je uloge smršavio 11 kg te se družio sa stvarnim ovisnicima o heroinu. Redatelj Darren Aronofsky savjetovao je Jaredu Letu i Marlonu Wayansu (Tyrone) da se na 30 dana odreknu šećera i seksa kako bi bolje razumjeli prirodu žudnje.

Četvrtak, 23. lipnja, u 21:00