Objavljen je nastavak filma ‘Prljavi ples’ s glumicom Jennifer Grey!

Obožavani klasik iz 1987. godine ‘Prljavi ples’ dobiti će svoj nastavak!

Lionsgate je najavio da ćemo dobiti službeni nastavak Prljavog plesa i da će u njemu glumiti originalna zvijezda Jennifer Grey!

Izvršni direktor Lionsgatea John Feltheimer rekao je: “Otkrivamo jednu od najgore čuvanih tajni u Hollywoodu, drago nam je što možemo potvrditi da će Jennifer Gray biti izvršna producentica i zvijezda u novom filmu Prljavi ples. “To će biti upravo ona vrsta romantičnog, nostalgičnog filma koji su obožavatelji franšize čekali i koji su ga učinili najprodavanijim filmom u povijesti.” Izvorni film zaradio je nevjerojatnih 220 milijuna američkih dolara, a nada se da će nastavak donijeti još više sada kada se Gray pridružila projektu.

Patrick Swayze, koji je u originalnom filmu igrao Johnnyja Castlea, plaćen je pet milijuna dolara za snimanje scena u ‘Havana Nights’. Nažalost, Swayze je preminuo 2009. godine nakon borbe s rakom. Ne zna se kako će se novi film odnositi na izvorni, ali vijest je poslala fanove u apsolutni spin!

Može li se nastavak odnositi na Greyev lik Frances Houseman, zvanu Baby, natrag u odmaralište Catskills kao učiteljicu plesa? Hoće li se Frances i dalje zvati Baby kao odrasla osoba? Hoće li je opet netko stjerati u kut? Toliko pitanja, a nema dovoljno vremena. Ne znamo datum ili raspored produkcije, pa ćemo morati pričekati za nove vijesti koje svi željno iščekujemo.

Midas Widget

Ostavite komentar