Kultna nordijska kriminalistička serija stiže na Pickbox NOW!

Najpoznatija danska dramska kriminalistička serija Ubojstvo (Forbrydelsen, engl. The Killing) stiže na Pickbox NOW! Premijera prve sezone je 19. travnja, a druga i treća sezona kompletne će se moći gledati od 29. travnja.

STATUS KULTNE SERIJE

The Killing se kao izvrsna nordijska serija ističe neočekivanim obratima, interesantnim pričama koje se protežu čitavom sezonom i mračnom atmosferom. Osim toga, hvaljena je i zbog toga što daje jednaku važnost obiteljskim pričama ubijenih žrtava i utjecaju samog zločina u policijskim krugovima.

Najpoznatija danska serija stekla je internacionalnu popularnost te je osvojila brojne nagrade, uključujući nagradu BAFTA i međunarodnu nagradu Emmy. Izvrstan scenarij, izazovno i primamljivo snimanje i savršena glumačka postava na čelu sa Sofie Gråbøl pomogla je ovoj nordijskoj seriji da stekne status kultne serije.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Pickbox NOW (@pickbox.now)

O ČEMU JE RIJEČ?

Radnja serije zbiva se u Kopenhagenu i vrti se oko detektivke Sare Lund (Sofie Gråbøl). Svaka sezona prati nove kriminalističke slučajeve koji se događaju svakog dana, a svaka epizoda pokriva novu 24-satnu istragu.

Policijska istraga brutalnog ubojstva i silovanja mlade djevojke dugotrajna je i iscrpna. Detektivka Sarah Lund trebala je otići u Švedsku i započeti novi život sa svojim zaručnikom, no nikako ne može taj slučaj ostaviti za sobom. Sarah je na čelu istrage i usko surađuje sa svojom zamjenom, detektivom Janom Meyerom. Političar Troels Hartmann nalazi se usred kampanje za gradonačelnika kad ga novi dokazi povežu s ubojstvom. U periodu od 20 dana sve je više osumnjičenih, a priča kreće u neočekivanom smjeru.

Nakon što pogledate prvu epizodu, htjet ćete gledati još, i još, i još! Fenomenalnu kultnu nordijsku seriju Ubojstvo gledajte na Pickbox NOW od 19. travnja.

Midas Widget

Ostavite komentar