007 se vraća u misiji koja će sve promijeniti!

Jedna od najdugovječnijih filmskih franšiza u povijesti filma dobiva nastavak jer se tajni agent James Bond vraća na veliko filmsko platno 12.11.2020. Karizmatičnog agenta britanske tajne službe MI6, kodnog naziva 007, portretirat će Daniel Craig, što će mu biti peta uloga tajnog agenta.

Novi film o Bondu, 25. po redu, režira Cary Joji Fukunaga, scenarij pišu Neal Purvis, Robert Wade, Scott Z. Burns, Phoebe Waller-Bridge i Fukunaga. Pored Craig-a u ponovljenim ulogama vraćaju se i Ralph Fiennes, Naomie Harris, Rory Kinnear, Léa Seydoux, Ben Whishaw i Jeffrey Wright, a nova lica koja će se pojaviti u špijunskoj kampanji uključuju Rami Malek, Ana de Armas, Dali Benssalah, Davida Dencik, Lashana Lynch i Billy Magnussen.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Nemoguće je zamisliti Bonda bez dobrih automobila. Za Smrt Nema Vremena.

Objavu dijeli Editus distribucija (@edituskoncerti)

Bond je napustio aktivnu službu no njegova „penzija“ je kratkog vijeka. Dugogodišnji prijatelj iz CIA-e Felix Leiter od njega traži pomoć u borbi protiv misterioznog zločinca naoružanog opasnom novom tehnologijom.

NASLOVNA PJESMA

Pjevačica Billie Eilish, osamnaestogodišnjakinja koja je već osvojila 5 Grammyija, otpjevala je naslovnu pjesmu za 25. po redu film o agentu 007. koja nosi naziv po filmu – No Time To Die. Pjesmu je napisala zajedno sa svojim starijim bratom Finneasom O’Connellom te je time postala najmlađa umjetnica u povijesti koja je napisala i izvela naslovnu skladbu za film o Jamesu Bondu.

ZANIMLJIVOSTI:

Daniel Craig će peti i posljednji puta utjeloviti najpoznatijeg tajnog agenta na svijetu. U cipele Jamesa Bonda prvi puta je uskočio 2006. godine u filmu Casino Royale.

Roger Moore je glumac koji je najviše puta utjelovio agenta 007, čak sedam puta između 1973. i 1985. godine. Slijedi ga Sean Connery sa šest uloga u razdoblju od 1962. i 1971. godine.

Snimanje novog filma odvijalo se na lokacijama u Londonu, Italiji, Jamajci te u Norveškoj. Producenti filma izrazili su svoje zadovoljstvo s činjenicom da se Bond vraća na Jamajku, na mjesto na kojem je Fleming stvorio legendarnog agenta.

Film dolazi u kina 12.11. 2020. godine.

Redatelj: Cary Joji Fukunaga

Scenaristi: Neal Purvis, Robert Wade, Cary Joji Fukunaga, Phoebe Waller-Bridge

Producenti: Michael G. Wilson, Barbara Broccoli

Glumci: Daniel Craig, Rami Malek, Léa Seydoux, Lashana Lynch, Ben Whishaw, Naomie Harris, Jeffrey Wright, Christoph Waltz, Ralph Fiennes

 

 

Midas Widget

Ostavite komentar