Fashion Lover Croatia, mnogim domaćim fashionisticama nezaobilazan profil na Instagramu koji danas broji više od 9000 modno osviještenih slijedbenika. Mlada dama koja je začetnik ovog malenog modnog hrama ostat će misterij jer smatramo da ponekad nije bitno tko nešto radi već kako to kvalitetno radi, a ona to priznat će mnogi, radi odlično.

slika1Lipadona:

Fashion Lover Croatia nastala je iz ljubavi prema modi, koliko je prošlo od nastanka profila te koliko je truda uloženo da bi ova priča dobila okvire i danas bila interesantna svakome tko voli vidjeti lijepo uređene i modno usklađene žene?

Fashion Lover Croatia:

Od nastanka Fashion Lover Croatia prošlo je točno godinu dana. Dosta truda sam uložila da bi ova modna priča danas bila interesantna ljudima kojima me prate, i kada vidim koliko ih je mnogo, nije mi nimalo žao utrošenog vremena. Zahvaljujući dragim ljudima koji vole moj rad, Fashion Lover Croatia još će dugo živjeti na Instagramu.

Lipadona:

Koliko je moda osobno u Vašem životu bitna te dali sama osmišljavate dnevne postove ili Vas same dame koje svakodnevno objavljuje slike na društvenim mrežama inspiriraju?

Fashion Lover Croatia: Moda je odmalena prisutna u mom životu, od trenutka kada sam sama počela birati svoje odjevne kombinacije. I još uvijek je prisutna zahvaljujući Fashion Lover Croatia fashion blogu.  Same dame koje svakodnevno pratim preko Instagrama me inspiriraju i čim ugledam neki novi outfit odmah im šaljem poruku za autorizaciju fotke i ovim putem se zahvaljujem svim Fashion Lover Croatia curama koje odobravaju moje objave i hvale moj rad!

Lipadona: Dali za Vas više novaca znači i bolji stil oblačenja, jeste li pobornica skupih brendova ili volite promovirati i “no name” odjevne kombinacije?

Fashion Lover Croatia: Definitivno više novca ne znači bolji stil oblačenja. Jako volim street style kombinacije, “no name” koji zauzimaju najveći dio mog ormara. Ali, ako netko ima novca zašto si ne bi priuštio recimo “Chanel“ torbu, naravno, original ili neki drugi dizajnerski komad.

Lipadona: Hlače ili suknja? Cipele na petu ili tenisice?

Fashion Lover Croatia: Hlače i tenisice.

Lipadona: Čije odjevne kombinacije smatrate najhrabrijima, a čiji ormar bi ste voljela imati u svom domu?

Fashion Lover Croatia: Definitivno Olja Vori. Upravo zbog toga što privatno nosim casual stil, basic i street style odjevne kombinacije, uvijek mi je drago vidjeti raznolikost stila i nošenje nekog komada odjeće na više načina.

Vrlo rado pogledam njezine dnevne kombinacije i svaki put me oduševi. Super izgleda i u dizajnerskim komadima kao i u “no name” odjeći! Voljela bih imati ormar Olje Vori i Helene Šopar. To bi bilo moj idealan odabir.

 Lipadona: Top 5 Instagram profila:

 Fashion Lover Croatia:

 1. Street Style Seconds
 2. Street Style by Sonja Dvornik
 3. Olja Vori
 4. Ljupka Gojić Mikić
 5. Ana Kramarić (isamashiikyouonna)

slika2

slika3

slika4

slika5

slika6Lipadona:

Top 6 najbolje odjevenih Hrvatica:

 Fashion Lover Croatia:

 1. Olja Vori
 2. Ljupka Gojić Mikić
 3. Helena Šopar
 4. Mirela Forić
 5. Mia Kovačić
 6. Nikolina Lacković

slika8Lipadona: Planirate li početi avanturu zvanu muška moda ili ste odlučila isključivo pratiti ženske modne priče?

Fashion Lover Croatia: Iskreno, smatram da bi to bio prevelik “zalogaj” za mene. Ali nikad ne reci nikad! Prije godinu dana nisam mogla ni zamisliti da će „Fashion Lover Croatia“ profil biti ovoliko popularna među Hrvaticama, obzirom na postignuti uspjeh tko zna, možda se odvažim i za mušku modu.

Lipadona:Imate li neugodnih iskustava u komunikaciji sa djevojkama koje pratite i čije  slike objavljujete ili vlada apsolutna harmonija?

Fashion Lover Croatia: Kao i u svakom drugom poslu i zanimaciji, to se i meni desilo. I nije bilo nimalo ugodno kada čujete ružne komentare od drugih osoba, ali dokle god ja volim ovaj blog ne zamaram se toliko sa ružnim stvarima.

Lipadona: Smatrate li uspjehom ovo što danas radite, dali se vidite u budućnosti kao modna kritičarka ili je ovo samo Vaš hobi koji radite sa puno ljubavi?

Fashion Lover Croatia: Ovo je definitivno uspjeh za mene! Nisam vjerovala da će se skupiti ovoliko dragih ljudi koji prate moj blog, a kamoli da ću davati intervju jednog dana! Ali modna kritičarka u budućnosti ne zvuči nimalo loše.

Lipadona: I za kraj nam šapnite Vaših Top 3 sa “modne wish list-e”?

 Fashion Lover Croatia:

 1. Manolo Blahnik štikle
 1. Maje haljina
 2. MalaG bag torbica (hrvatski dizajn, novi brand koji me oduševio)

slika10

Ana Kramarić

Izvor fotografija: Instagram/privatni album

Sva prava pripadaju vlasniku. Zabranjeno korištenje fotografija bez izričitog pisanog odobrenja vlasnika.