Želiš li miris koji ti daje slobodu izraziti svoju individualnost? Želiš li miris koji je samo tvoj, poput otiska prsta? Mi vjerujemo da je ovo proljeće možda pravo vrijeme da svoje želje pretočiš u stvarnost.

U želji da ti u tome pomogne, Avon je dizajnirao i predstavio poseban miris – Eve Prive koji, zahvaljujući molekularnoj, prilagodljivoj tehnologiji koja pozitivno utječe na kemijske procese vaše kože, stvara potpuno jedinstven miris – samo za tebe. Miris poboljšava tvoj prirodan miris i na taj način ti daje slobodu izraziti i naglasiti svoju individualnost i samopouzdanje.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli avonhrvatska (@avonhrvatska)

Eve Prive, zahvaljujući zavodljivom mirisu ekskluzivnog akorda bijelog mošusa stvara specifičan, personalizirani miris i kreira tvoj, jedinstveni potpis, poput otiska prsta. Novi miris krije note crvene jabuke koje su kombinirane s nježnim, ali upečatljivim mirisom latica jasmina. Završni, ekskluzivni akord bijelog mošusa, budi tvoju ženstvenost, uklopljen tako da prožima sve nivoe mirisa, stapa se s tvojom kožom i razvija se u harmoniji s njom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli avonhrvatska (@avonhrvatska)

U sofisticiranoj bočici od 50 ml, ili mini izdanju od 10 ml koji stane i u elegantnu torbicu, krije se tajna tvog samopouzdanja kojim odišeš. Eve Prive podržava izraziti tvoju individualnost, jer oslobađa miris koji samo ti možeš kreirati, i koji je jedinstven.

Kreatorica nekih od najpoznatijih svjetskih parfema – Nathalie Lorson, kreirala je i Eve Prive, neodoljivu harmoniju za koju kaže: „Ja nisam jedini kreator ovog mirisa, jer njegov glavni sastojak ste vi i vaša koža.

Nesvakidašnji trag koji ostavljaš za sobom, ostat će u sjećanju onih koji se nađu u tvojoj blizini.

Eve Prive miris dostupan je po cijeni od 125,90 kn u Avonovom katalogu od 1. svibnja.

Sretna dobitnica u darivanju objavljenom 10. svibnja je Verica Đurić🙂 Molimo dobitnicu da se javi u inbox:) Hvala svima na sudjelovanju!