Eva Mendes –  zaštitno lice nove skincare kolekcije New Dimension Transformative koja na hrv. tržište dolazi u 9.mj 2015.
evaKozmetička kuća Estée Lauder objavio je suradnju sa poznatom holivudskom glumicom Evom Mendes koja će predstavljati novu kolekciju za njegu kože. Slavna glumica Mendes će se pojaviti u reklamnoj kampanji na jesen ove godine.

“Oduševljena sam što se Eva pridružuje našoj obitelji Estee Lauder i što će predstavljati novu dimenziju za njegu kože,” izrazila je svoje oduševljenje Jane Hertzmark Hudis, predsjednica svjetskog brenda Estée Lauder. “Kao glumica, poslovna žena, a sada i majka, Eva razumije moć transformacije koje je u središtu našeg novog pristupa ljepote. Evina toplina i pristupačnost će nam pomoći da podijelimo ovu nevjerojatnu priču sa ženama diljem svijeta. “ dodala je Hertzmark Hudis.

“Od svojih tinejdžerskih godina, uvijek sam se divila Estee Lauder, i ženi i brandu,” izjavila je Mendes: “Jako sam uzbuđena što predstavljam novu dimenziju njege kože, jer se mogu positovjetiti sa onim što Este Lauder predstavlja, a to je da mi žene imamo moć da preuzmemo kontrolu i transformiramo vlastitu ljepotu.”

Nova linija za njegu kože sadrži  New Dimension Shape + Fill Expert Serum i New Dimension Expert Liquid Tape. Proizvodi koji ženama omogućuju preobraziti svoj izgled, definirati izgled kontura lica na način da svaki kut postaje ženin najbolji kut.
Uz Estee Lauder smo slobodne, ne moramo više razmišljati koji nam je profil ljepši!