ELEMIS Engleski vrtovi mirisnog uživanja i čudesno opuštajuće masaže

Svakog se jutra budim kao da je preko mene prošao tenk. Ili masivni viličar. Tijela napetog ko struna, koščice koje pucketaju. No, ne dam se ja. Nisam još za stari otpad. Barem se tješim.

Ali… stres, godine, sjedalački način života, bol u vratu, leđima i ramenima, malo pomalo uvukli se u svaku poru mog’ izraubaunog tijela. Dugim i nevidljivim pipcima ovijaju se oko mene i guše me. Svakim danom, sve više. To je normalno, tješim se. Zapravo, tješila sam se do jučer.

Budim se, a ono… ne mogu okrenuti glavu.

  • Ukočena sam!
  • Ukočena?
  • DA, UKOČENA!!!

Poznato? Ukočenost koju prihvaćamo kao sastavni dio života?  Hvala, ali ipak ne bih. Frka je. I panika. Što napraviti?

Kao u bajkama… jer postoji čaroban štapić ili čarobne ruke naše Sanje. I čarobni tretman nakon kojeg se osjećam preporođeno. Bez škljocanja trećeg i sedmog kralješka, bez ukočenosti i bola. Revitalizirana, preporođena. Sretna!

Prošećimo zajedno engleskim ružičnjakom i nahranimo dušu i tijelo –  ELEMIS Garden of England Rose Restore

Kad me ugledala, Sanja je odmah znala što mi treba.

  • Definitivno ELEMIS Garden of England Rose Restore – rekla je odmah.
  • Zvuči odlično, što god da to bilo  – odmah sam se prepustila ultimativnom uživanju.
  • Masaža je najlakši put za postizanje opuštanja i očuvanje zdravlja, znaš?
  • Vjerujem –  kako ne bih vjerovala kad su njezine ruke to definitivno demonstrirale –  oslobađale boli i napetosti.
  • Masažom se poboljšava krvotok, a odlično je sredstvo u borbi protiv bolova u leđima, napetosti, glavobolje, stresa. Važnu ulogu imaju i ulja za masažu. Odabir ulja podređen je cilju koji se masažom želi postići.
  • Ahaaa – levitirala sam u sedmom nebu negdje iznad engleskih vrtova i raskošnih ružičnjaka.

Da, dobro ste pročitali. Raskošna hidratantna masaža  ELEMIS Garden of England Rose Restore posjeduje tu čudesnu moć. Jedinstveni trio ulja ruže, kamelije i maka, nježni i ujednačeni pokreti odmah su oslobodili bolnu napetost u mišićima i vratu, ukočenost koja je postala mojim pratiteljem.

Kako je napetost popuštala, počeli su se javljati i prvi znaci blagodati. Ugoda, opuštenost, čisti užitak koji preplavljuje. Koža je podmazana hranjivim uljima, jer spoj ruže, kamelije i maka, održava i vraća elastičnost, a potiče i obnovu kože.

Nakon tretmana, koža je savršeno nahranjena i „napojena“, nježno mirisna, a tijelo! Osjećala sam se kao da sam ukliznula u tijelo dvadesetogodišnjakinje. Opuštena, revitalizirana, bez one ukočenosti i napetosti koja me posljednjih godina pratila u stopu.

Da biste svom izraubanom, napetom i bolnom tijelu pružili olakšanje i vratili gibljivost i pokretljivost, vrijeme da se opskrbite dokazano pouzdanim saveznikom – čudesnim ELEMIS Garden of England Rose Restore tretmanom. Tretman ne djeluje samo na fizičko tijelo već i na duh. Osim što dubinski hrani kožu, potiče relaksaciju i definitivno poboljšava limfnu i krvnu cirkulaciju. I možemo birati, jer na raspolaganju su nam tretmani od 60 i 90 minuta te tretman za njegu ruku.

Dovedite tijelo u stanje prirodne ravnoteže sjajnim i nadasve turbo učinkovitim tretmanom  Elemis Garden of England Rose Restore uz prikladne stihove:

„And your footsteps will always fall here

Along England’s greenest hills

Your candle’s burned out long before…

Kad smo već kod stihova i svijeća ima li što finije nego kad mirisi naranče, cimeta i vanilije zamiriše u vašem domu?

Bliže se mnogima najdraži blagdani Božić i Nova godina. A što su blagdani bez mirisa, boja i okusa? Elemis donosi dva iznenađenja – poklona u obliku mirisnih svijeća: Joyful Glow Candle i Soothing Glow Candle

ELEMIS Joyful Glow Candle – Mirisna čarolija za čarobnu atmosferu, a u dodatnom ugođaju topline  doma pridonijet će mirisi naranče, cimeta i vanilije te stvoriti pravi božićni ugođaj.

ELEMIS Soothing Glow Candle – Svijeća odašilje  mirise lavande, eukaliptusa i geranija, neobične mirisne kombinacije koja će stvoriti božićnu atmosferu i osvježiti vas dom.

Pozdravljam vas dragi moji do sljedećeg puta!

Vaša Rosie Kugli