En-ten-tini već 12 godina organizira rođendanske proslave, a od kolovoza 2015. radi u novouređenom puno većem i ljepšem prostoru na adresi Koledinečka 5!

ent

U dječjoj junior rođendaonici (od 1. do 8. god.) i dječjoj senior/teen rođendaonici (od 7. do 13. god.) okuplja veliki broj zadovoljne djece i roditelja koji znaju prepoznati i cijeniti profesionalni pristup, ogroman trud i bogato iskustvo!

ent1

  • Svaki rođendan je dogovoren i usklađen sa željama slavljenika i osmišljen od prve do zadnje minute, svaki je rođendan poseban i drugačiji, uvijek uz nove i zanimljive igre! Na rođendanima je uvijek mnogo smijeha i animacijskih igara, a održavaju se u ugodnom prostoru i uz pristupačne cijene. Roditelji i djeca posebno hvale i naglašavaju koliko im znače vesele i pristupačne En-ten-tini tete!

ent3

  • A za male zvjezde koje vole pjevati, tu je i prava pozornica kakva baš priliči malim hrabrim pjevačima:)

ent8

  • Postoje razne varijante proslava, brojne dodatne rođendanske usluge te povoljnije cijene preko tjedna (od ponedjeljka do petka). Sve cijene vrijede za neograničen broj djece – u obje rođendaonice, nema doplate bez obzira na broj djece! U svim proslavama gratis je i sladoledna LEDO torta.

ent4

ent5

U En-ten-tini prostoru punih 12 godina djeluje i Logopedski kabinet kojeg vodi prof. logoped Ivana Đurić – Katanić, koja sa svojim stručnim suradnicima (vođena višegodišnjim logoterapeutskim iskustvom) obavlja dijagnostiku i terapiju govorno-jezičnih poremećaja kroz zabavnu igru te pruža svu savjetodavnu i stručnu pomoć roditeljima.

Logoterapija se obavlja kroz zabavnu igru, suvremenim pristupom, a djeca u takvim vrstama logopedskih vježbi opušteno sudjeluju i vrlo brzo napreduju.

ent9

Više o En-ten-tini rođendaonici i logopedskom kabinetu saznajte na stranici www.ententini.hr

ent10

Upite možete slati na mail: ententini@ententini.hr i direktno kontaktirati na sljedeće kontakte: 2912 347; 2923 329; 095 3919 478

ent7

En-ten-tini rođendaonica i logopedski kabinet: Koledinečka 5, Zagreb

ent6