Visoke ljetne temperature svake godine donose isto pitanje: „Kako se ohladiti kada temperatura prijeđe 30 stupnjeva?“. Electrolux klima uređaji opremljeni su naprednim sustavom filtracije i toplinskom pumpom te predstavljaju najbolje rješenje za rashlađivanje svakog doma u vrijeme ljetnih vrućina, čak i za vrijeme spavanja.

klima

Electrolux klima uređaji zahvaljujući svojem dizajnu mogu biti postavljeni bilo gdje, od velikih obiteljskih kuća do manjih gradskih stanova. Razina buke od 22 dB čini ih izuzetno tihima te vam neće smetati čak ni prilikom spavanja.

Odlikuje ih i ugrađena toplinska pumpa koja omogućuje brzo rashlađivanje ili zagrijavanje prostora uz istovremenu nisku potrošnju energije što dokazuje razred energetske učinkovitosti A++. Klima uređaji s toplinskom pumpom daju 2-3 puta više energije u odnosu na potrošenu što s ekonomske strane predstavlja veliku uštedu naspram klima uređaja bez toplinske pumpe. Klima uređaji s toplinskom pumpom zahtijevaju i manje održavanja od klasičnih klima uređaja, a servisna provjera se preporučuje svake druge godine za dugotrajnu i optimalnu izvedbu.

Uz pomoć sustava napredne filtracije ovi klima uređaji će ukloniti sve čestice, prašinu i neugodne mirise iz vaše okoline. Kako biste bili sigurni da je zrak u vašem domu zbilja čist tu je i Cold Plazma Ion filtracija koja će ukloniti sve alergene i bakterije ostavljajući vaš dom čistim i zdravim.

Potražite Electrolux klima uređaje EXH12HL1WI i EXH12HV1WI u svim specijaliziranim trgovinama.