Rijetko koji proizvod odgovara cijeloj obitelji, a Avène termalna izvorska voda svakako se može pohvaliti time. Koristi se za umanjivanje crvenila nakon depilacije i brijanja, za njegu malih beba, kod opeklina, čišćenja manjih rana i kao osvježenje u ljetnim danima. Primjena je bezbroj pa ne čudi da nosi prvo mjesto u Europi u svojoj kategoriji.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

#TimeToSpray Nedjelja popodne: Nakon izaganja suncu, rasprši Izvorsku termalnu vodu po zagrijanoj koži. <3

Objavu dijeli Eau Thermale Avène (@eauthermaleavenehrvatska)

Najpoznatiji je to proizvod brenda Eau Thermale Avène koji ove godine slavi 30. obljetnicu. Od samih osnutaka vizija branda bila je stvoriti dermokozmetičke proizvode za osobe s osjetljivom kožom. Danas su pioniri u tom području, a ta titula rezultat je redovitih inovacija i noviteta.

Suhoća kože prisutna je kod svake životne dobi, pa tako pogađa dojenčad, djecu i odrasle. Zdravoj suhoj koži potrebna je učinkovita i sigurna njega koja će joj pružiti osjećaj ugode nakon nanošenja. Stručnjaci iz Dermatoloških laboratorija Avène za svakodnevnu higijenu i njegu zdrave suhe kože cijele obitelji razvili su liniju proizvoda Trixéra NUTRITION.

Zahvaljujući jedinstvenoj Nutri-fluid teksturi proizvodi iz TriXéra NUTRITION linije lako se nanose, ne ostavljaju masne i ljepljive tragove što omogućava oblačenje odmah nakon nanošenja.
Linija se sastoji od 4 pomno kreirana proizvoda koja će vaša koža obožavati:

TriXera NUTRITION Nutri-fluid gel za čišćenje
Ovaj pjenušavi gel jednostavno se nanosi i lako ispire, a rezultati su dokazano mekanija i hidratantnija koža. Pažljivo kombinirani sastojci čine ovaj gel idealan za dojenčad, djecu i odrasle. Osim što nadoknađuje lipide i obnavlja kožnu barijeru, ostavlja i trenutni osjećaj ugode na koži jer je jedan od sastojaka i Avène termalna izvorska voda. Dolazi u bočici od 400 ml s pumpicom.

TriXera NUTRITION vrlo bogati sindet za čišćenje s Cold kremom
Ukoliko se još niste susreli s pojmom „sindet“ najlakše ga je objasniti kao „sapun bez sapuna“. S obzirom da dermatolozi godinama ukazuju na štetnost klasičnih sapuna, sindet je već nekoliko desetljeća izvrsna alternativa.
U ovoj liniji namijenjen je manje ili jače suhoj i osjetljivoj koži lica i tijela te za njegu vanjskih dijelova intiminh organa. Mogu ga koristiti dojenčad, djeca i odrasli a ima neutralni pH.

Trixera NUTRITION Nutri-fluid balzam
Ova bočica od 400 ml s praktičnom pumpicom je sve što će vam trebati za svakodnevnu njegu. Obožavamo proizvode koji se lako nanose i ostavljaju osjećaj hidratacije, a ne „ljepljenja“. Koristite kroz cijeli dan kada vam zatreba njega, a može se kombinirati i nakon gela i sindeta iz iste linije. Obnavlja, hrani i umiruje kožu, a kao i cijela linija namijenjena je dojenčadi, djeci i odraslima.

Trixera NUTRITION Nutri-fluid mlijeko
Isto kao i balzam, mlijeko se jednostavno nanosi i ne morate čekati da se upije u kožu već odmah nastavite sa svojim aktivnostima. Ukoliko vam je koža izrazito suha i imate osjećaj „zatezanja“, ovo je proizvod nakon kojeg ćete osjećati samo olakšanje i meku kožu.

Osvojite proizvode iz Trixera Nutrition nove linije!
U suradnji s Eau Thermale Avène darujemo 5 sretnika s paketom koji sadrži Trixera Nutrition Nutri-fluid mlijeko 100ml i Trixera Nutrition Nutri- fluid sredstvo za čišćenje 400ml. Detalji darivanja nalaze se na našoj Facebook stranici u pin postu.

Foto: Eau Thermale Avène

Tekst: Maja Kos

Sretne dobitnice u darivanju objavljenom 28. rujna su: Ivana Rade, Nataša Ptičar, Katarina Stojanović Suljić, Milica Sutarić

i Ljubica Franković. Čestitamo svima i molimo dobitnike da se jave u inbox:) Hvala svima na sudjelovanju!