EAU THERMALE AVÈNE donosi sve što vam treba za njegu prije i poslije sunčanja!

12. kolovoz 2020. – Preplanuli ten često je jedini make-up i nakit koji nam je potreban. No sve te ljetne aktivnosti koje nas opuštaju i pune nam baterije mogu biti prilično iscrpljujuće za našu kožu, naročito ako u njima pretjeramo. Stoga je iznimno važno prilagoditi kozmetičku rutinu kako bi u jesen ušli sa zdravom, preplanulom i baršunastom kožom bez hiperpigmentacija i dehidracije. To prije svega podrazumijeva ustrajno i disciplinirano korištenje visoke zaštite od sunca, kao i seruma ili krema koji će vašoj koži pružiti prijeko potrebnu hidraciju.

ZAŠTITA I ULJEPŠAVANJE KOŽE U JEDNOM PROIZVODU?

Da, takav proizvod postoji, i zove se Eau Thermale Avène B – Protect.

Često zaboravljamo da se od sunca ne treba štititi samo na plažama, upravo suprotno – čak 80 % izloženosti štetnom UV zračenju događa se u gradskom okruženju, kada je koža najmanje zaštićena. Imajući to u vidu, stručnjaci Dermatoloških laboratorija Avène razvili su B – Protect, jedinstveni  3u1 proizvod koji pruža zaštitu kože od UV zračenja i vanjskih agresija, uz istodobno poboljšavanje tena. To mu omogućuje jedinstvena promjenjiva tekstura; tijekom nanošenja se oslobađaju mikroinkapsulirani pigmenti te se uobičajena bijela tekstura pretvara u nježno obojenu teksturu za blistav i svjež ten.

Zahvaljujući NUDE SKIN FEEL tehnologiji B-Protect ostavlja neprimjetan završetak jednak osjećaju “gole kože” koji toliko volimo u ljetnim mjesecima, a njegova baršunasta i nježno obojena tekstura daje ujednačen i blistav ten.  Za zaštitni moment tu je Sunsitive® Protection tehnologija, patentirani sustav Dermatoloških laboratorija Avène, čija formula sadrži samo 4 filtera (Tinosorb M, Tinorsorb S, Parsoland Uv asorb) te tako garantira visoku podnošljivost i dokazanu učinkovitost zaštite od UVA i UVB zraka. Jedinstveni antioksidacijski kompleks (pre-tokoferil itialidin) pruža cjelovitu staničnu zaštitu od oksidativnog stresa, dok Avène termalna izvorska voda trenutno djeluje umirujuće, omekšava i štiti kožu. B-Protect nanesite ujutro samostalno ili nakon nekoliko kapi Hydrance INTENSE rehidrirajućeg seruma.

Eau Thermale Avène B – Protect (30 ml tuba): 117,74 kn

ONO ŠTO SVAKA KOŽA TREBA JE…

…njega nakon izlaganja suncu. Pretjerano izlaganje štetnim UV zrakama dovodi do dehidracije kože što podrazumijeva  gubitak prirodnog sjaja i podatnosti kože koja postaje gruba na dodir. A to nitko ne želi.  Eau Thermale Avène Obnavljajući kremasti gel nakon sunčanja  umiruje i hidrira kožu te potiče obnovu njezine zaštitne barijere. To mu omogućuje snažan antioksidans pre-tokoferil koji pruža zaštitu od negativnog učinka slobodnih radikala te Avène termalna izvorska voda koja djeluje umirujuće, omekšava i štiti kožu. Eau Thermale Avène Obnavljajući kremasti gel poslije sunčanja nježnog je mirisa, lagane i nemasne teksture,  pruža osjećaj svježine te se brzo se upija i posebno je ugodan za primjenu na licu i tijelu djecei odraslih. Osim što umiruje i obnavlja kožu, njegovo hidrirajuće djelovanje također pomaže održati preplanuli izgled Vaše kože.

Eau Thermale Avène Obnavljajući kremasti gel nakon sunčanja 200ml/400ml: 156 kn /228,69 kn