Veličanstvena šestorka iz Đakova u novom singluKuma‘, opjevala je jednu od najljepših titula u životu, kojoj se većina žena i djevojaka potajno nada, a to je ‘biti kuma’.

Kako sami priznaju, upravo to je ono što nedostaje na svadbenim svečanostima, a iz čega je u konačnici i nastala ova vesela pjesma ‘Ideja za pjesmom je proizašla iz čiste potrebe za jednom takvom pjesmom, jer na svadbenim svečanostima pjesma za kumu, nažalost ,ne postoji. Dalje je sve bilo logičan slijed i sada možemo sve „kume“ počastiti  pjesmom na koju će one zasigurno već smisliti dobar plesni korak. ‘Kuma’ je vesela, poletna i ritmična pjesma koja govori o jednoj od najljepših ‘titula’ tokom života, a to je biti nekome kum, ili u ovome slučaju, kuma”, ispričao nam je Danijel Car.

Dečki tamburaškog sastava, Dyaco, čiji dugogodišnji rad najbolje govori o njima kao i pozitivna energija koju uspješno pjesmom sve ovo vrijeme prenose na publiku, snimili su i video spot koji vjerno prati tematiku ove glazbene priče, a za čije kadrove se pobrinuo iskusni Mario Šulina i produkcija Nova.

Kao i mnogi dosadašnji Dyacovi uradci, sigurni smo kako će vatreni ritmovi novog singla ‘Kuma‘ čiji su tekst zajedno napisali Boris Šili i Matej Češkić, glazbu Boris Šili, a aranžman i produkciju uredio Bojan Šalamon, usrećiti mnoge a ne samo kume, ali isto tako i užariti mnoge plesne podije.

 

Autor glazbe: Boris Šili
Autor teksta: Boris Šili/Matej Češkić
Autor aranžmana:Bojan Šalamon
Glazbeni producent: Bojan Šalamon
Tonski snimatelj: Rubikon Sound Factory(Bojan Šalamon)

Redatelj spota:Mario Šulina-Produkcija Nova
Foto: Mario Šulina