Pitam se gdje su nestali pravi muškarci?! Oni koji su znali kako prići curi, koji se nisu bojali neuspjeha i čije izjave nismo trebali dešifrirati.

oldtimerRanije je postojao kodeks ponašanja koji je uključivao niz prešutnih radnji od pomnog odabira garderobe sa ženske strane, dugih mirisnih kupki, preciznog iscrtavanja gornjeg kapka sa crnim tušem, tu bi se našao i neizbježan zavodljivi ruž tako da cjelokupan dojam bude ženstven i seksi dok su muškarci pomno birali mjesto na koje će izvesti svoju ljepšu polovicu.

Smatram da se žene danas s pravom osjećaju prevarene dok se s jednakom strašću i intenzitetom pripremaju za svog čovjeka, a on ih u trenirci odvede u kvartovski zadimljeni kafić u kojem su baš to jutro ispijale kavu sa frendicom. Jer nismo mi ljepši spol bez veze, mi svoj dio još uvijek održavamo, pazimo na svoj izgled jer želimo svojim muškarcima biti poželjne, seksi, ali se osjećamo izigrano jer je druga strana kodeksa zastranila, maniri su se rasplinuli.

Isto tako, manjak samopouzdanja kod muškaraca je danas vrlo česta pojava. Govori jedno, misli drugo, pa ja to jednostavno ne znam, niti imam vremena tumačiti.

Danas je to sve vrlo komplicirano bar za mene, ja stvarno ne znam da „volio bih imati priliku raditi s tobom na projektu“ znači „želim biti u tvojoj blizini jer mi se dopadaš“, niti mi je jasno da kada te netko malo duže gleda ustvari znači „dođi mi za moj stol!“.

Nedavno sam baš imala situaciju na nekom okupljanju uz malo muzike, frajer kojeg površno znam tu i tamo me je pogledavao uz osmijeh i meni je to značilo baš to….ljubazno te primjećujem i ništa više. Sljedeću večer, taj isti frajer uz nešto više hrabrosti, ajmo biti iskreni i reći uz malo više vina mi je prišao i rekao: „Pa ti si stvarno nedostupna i zatvorena. Pa ja te sinoć cijelu večer gledam ne bi li ti nešto skužila, a ono ništa. Pa cijelo društvo za stolom te je gledalo, a ti se držiš po strani!“. Pa šta ja trebam skužiti???

E sada vi meni recite, jeli to znači da kad vas 4-5 frajera za stolom gleda trebate odšetati za taj stol i pitati u stilu: „Vidim, gledate me, kako vam mogu pomoći?“ Pa kud ova (NE) muškost vodi?

paulPa ja kada se sjetim svog OLDTIMERA iz srednje škole, sve je bilo lakše. Sve je bilo jasno, gle ono: „MALA SVIĐAŠ MI SE, IDEMO NA KAVU?“ Ma nije bilo ni pitanja jeli te mogu poljubiti, jednostavno te je zgrabio i poljubio pa si ti misli. Zato ja još uvijek vjerujem u ljubav na prvu:) Doslovno te natjera da se zaljubiš u njega: odmah, tada i tamo!

I kada pogledam unazad svoju ljubavnu povijest, moj OLDTIMER me je totalno obilježio, sve i jedan frajer mi je bio njegov copy paste. Samouvjeren, jasan bez okolišanja, prodornog pogleda, pun inicijative, odiše neizrečenim obećanjima. Svakako mi nije nikada bilo dosadno!

I zato oldtimeru moj, posvećujem ti ovu kolumnu jer ipak si ti number ONE:) Nemojte me krivo shvatiti, volim ja kada je frajer pristojan i fin, ali fali mi strasti!

Da li se sjećate onog filma sa Paul Newmanom u Dugom toplom ljetu kada je ON, onako bezobrazno zgodan rekao NJOJ: „You put them things down, Miss Clara, ’cause I’m gonna kiss you“. Wou, to se traži!

Moj oldtimer nije imao financijskih mogućnosti, ali imali smo svakodnevne maštovite izlaske i nikada mi nije bilo dosadno. Ja nikada nisam znala gdje ćemo završiti, strasti su uvijek bile podrgrijane. U kafiću zapravo automatski ljudi sa strane kradu vašu intimu jer sve intimnije trenutke moramo dijeliti sa ostatkom kafića. Evo vidite, razlika je što vas takav frajer poput mog bivšeg oldtajmera želi za sebe, a ne da vas dijeli sa ostatkom kafića gdje ćete imati neobavezne teme bez sočnih razgovora.

Ako ovo čita i neki frajer, evo savjeta: Više ćemo cjeniti trenutak intime ispod mosta da nas zagrijete svojim tijelom i mišićima nego u zadimljenom kafiću. Ne treba vam debeli novčanik, već samo strasti, mašte i ODVAŽNOSTI!!!

A sada vi meni žene recite koliko su vaši muškarci pravi muškarci kada to trebaju biti!

Lijepi pozdrav od Kraljice, a do sljedećeg puta prisjetite se kako je to radio One and Only Paul Newman!