Prijavite se na NTC seminar u Varaždinu koji će se održati 27.11.2023.

Veliki je interes za predavanje dr. Ranka Rajovića, svjetski priznatog stručnjaka za razvoj djece.

Nakon do zadnjega mjesta popunjenih seminara u Osijeku, Zagrebu i Varaždinu, otvoren je dodatni termin za seminar u Varaždinu.

Ukoliko tijekom listopada niste bili u mogućnosti poslušati seminar Zašto djeca sve teže uče “Značaj fizičke aktivnosti na razvoj djece”, sada se možete prijaviti za 27.11.2023.

Predavač na konferenciji je svjetski stručnjak dr. Ranko Rajović, šef Katedre za neuroznanost u odgoju i obrazovanju na Pedagoškom fakultetu u Kopru i autora NTC programa učenja koji se provodi u 20 država Europe.

Tijekom seminara ‘Zašto djeca sve teže uče’ – Značaj fizičke aktivnosti na razvoj djece, saznat ćete zanimljive činjenice o djetetovom razvoju, kako se razvijaju njegove sposobnosti, kognitivni razvoj i koncentracija. Saznat ćete zašto je upravo sport bitan za razvoj motoričkih i misaonih sposobnosti, mašte i duboke pažnje u djece. Doktor Rajović ponudit će vam konkretne primjere i savjete za razvoj biološkog potencijala djeteta. Saznat ćete kako pomoći djeci, što roditelji i svatko tko radi s djecom mora znati, kako mijenjati metode rada i kako se proces učenja ubrzava ukoliko se dijete aktivno bavi sportom i fizičkim aktivnostima.

Informacije o mjestu i vremenu održavanja seminara

Varaždin

Datum održavanja : 27. 11. 2023.

Vrijeme održavanja: 17:00 – 20:30h

Registracija sudionika: od 16:30h

Lokacija: Kongresna dvorana, Arena Varaždin, Šetalište Franje Tuđmana 1,  Varaždin

Cijena: 45 €

U sklopu seminara svi sudionici dobit će potvrdu o završenom seminaru, kao i materijale s instrukcijama za daljnji rad s djecom. Potvrda sudjelovanja u ovom seminaru je preduvjet za NTC specijalizaciju dobivane licence NTC program rada.

O dr. Ranku Rajoviću

Doktor Ranko Rajović autor je NTC sistema učenja  koji se primjenjuje u više od 20 država Europe, a u sedam država ima akreditaciju ministarstva obrazovanja. Stručnjak je EHF-a (European Handball Federation) za neuroznanost u sportu, autor je preko 20 knjiga, priručnika i igara za cjeloviti razvoj djeteta.

Dr. Rajović specijalist je interne medicine, magistar neurofiziologije (Medicinski fakultet Novi Sad) i doktor sportskih znanosti (Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja Niš). Suradnik je UNICEF-a za ranu edukaciju i šef Katedre za neuroznanosti u odgoju i obrazovanju na Pedagoškom fakultetu u Kopru.

Prijavite se već danas i osigurajte svoje mjesto PRIJAVA ZA SEMINAR