Film za cijelu obitelj „Ace Ventura 2: Kad priroda zove“

Ako tražite film koji ćete gledati kad se okupi cijela obitelj, idealan odabir je fenomenalni Jim Carrey u glavnoj ulozi. Na FOX Movies će 29. siječnja nasmijavati sve generacije kao šašavi detektiv koji istražuje nestanak životinja, a u 15:45 počinje svoju potragu za rijetkim bijelim šišmišem koji bi mu mogao pomoći u duhovnoj obnovi.

Za društvo i sve kombinacije uz „RED 2“

Ne postoji razlog da se ekipa ne okupi usred tjedna da bi pogledala dobar film i uživala u zajedničkom druženju. Klasik koji će se svima svidjeti je „RED 2: Umirovljeni, naoružani i iznimno opasni“ s opakom glumačkom postavom (u svakom smislu te riječi). U glavnim ulogama 31. siječnja gledamo Brucea Willisa, Anthonyja Hopkinsa, Helen Mirren i ostale holivudske face zbog kojih vrijedi ne propustiti akcijsku poslasticu na FOX Movies, s početkom u 21 sat.

Romantična večer uz triler „Zaboravljeni zločin“

Na FOX Movies gledamo hit iz ranih 2000-ih, film u kojem se svijet uspješne odvjetnice Claire Kubik (Ashley Judd) okreće naglavačke kad njezin suprug, za kojeg je mislila da se zove Tom Kubik (Jim Caviezel), bude uhićen i razotkriven kao Ron Chapman, osumnjičen za ubojstvo…Smjestite se uz svoju bolju polovicu i uživajte u ljubavnom trileru 27. siječnja u 21 sat.

Kraj siječnja rezerviran je za zabavu na FOX Movies kanalu.