Modni brend Eloo, još jednom nas podsjeća da eleganciju ne moramo zanemariti kada se temperature spuste ispod nule. Ekološki održive kreacije dizajnerice Ivane Ravlić, koja je ovog puta inspiraciju potražila u osamdesetim i devedesetim  dio su zimske, bezvremenske, i  vrlo nosive kolekcije, pod imenom  “Around the clock”.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli eloo (@eloo_dizajn)

Vrlo versatilni kaputi iz recentne kolekcije načinjeni su od kvalitetnih tkanina pa tako nam model Sheila, dolazi u najfinijoj alpaki, a vuneni kaput Eileen u prekrasnoj senf žutoj boji. Kaputi brenda Eloo nosivi su od jutra do mraka i u gotovo svim prilikama, ženstveno naglašavajući  liniju tijela.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli eloo (@eloo_dizajn)

Savršeno krojen klasično crni sako Rio s dvostrukim kopčanjem neizostavan je dio u garderobi svake žene koja u danu mora „odigrati“ više uloga pa je jednako primjeren odlasku na poslovni sastanak kao i večernjem izlasku, a bluza Valerie, koja nam dolazi u crnoj i bijeloj varijanti, a izrađena je u kombinaciji najfinije Crepe de chine svile i organdi svilene tkanine,  u kombinaciji s hlačama Levon nepogrešiva je modna kombinacija.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli eloo (@eloo_dizajn)

Kolekcija “ Around the clock”  dostupna je online na http://eloo-dizajn.hr/,  a sve informacije i novitete o brendu možete naći na službenom IG profilu  @eloo_dizajn.