Odlični trikovi koji će uljepšati svaki dom!

Kako dom urediti sa stilom bez puno troškova? Čak i mali detalji mogu pružiti ‘WOW’ efekt.

Svi se volimo diviti predivnom pogledu, pa bi tako prvi savjet bio da ukoliko imate velike prozore da ih ne ometate s namještajem već postavite primjerice nisku sofu na kojoj možete udobno sjediti i uživati u pogledu.

Dugačke zavjese od poda do stropa također su jedan od omiljenih trikova za uređenje interijera jer takve zavjese čine strop višim, a i ublažuju pogled kroz prozor.

Jedan od popularnih trikova danas je korištenje predivnih tapeta koje će osvježiti vaš interijer. Teksturirani zidovi imaju trenutni učinak vrhunskog luksuza, stvaraju topao i suvremen izgled.

Tapetama zaista možete ostvariti najslađi makeover zidova. I nikada ih nije bilo lakše kupovati! Internet trgovina dovido.hr ima najširu ponudu flis tapeta, slika, paravana i drugih ukrasa za dom sa mnoštvom različitih motiva, uzoraka i boja koje će oživjeti Vaš prostor i s kojeg nećete moći maknuti pogled!

Niski namještaj još je jedan pametan savjet za uređenje interijera. Niske sofe, kauči, kreveti stvaraju optičku iluziju većeg prostora i viših stropova.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

HIGH ART, literally! Our gorgeous turnkey rental interiors @432parkavenue #12daydecor #turnkey #interior #VIAN #JESSICA #ROSI #imgnyc

Objavu dijeli Cheryl Eisen (@cheryleisen)

Za manje prostorije se svakako preporučuje veliko ogledalo na zidu nasuprot prozoru. Ogledala će povećati prostor i udvostručiti svjetlost te dati dozu luksuza prostoriji.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Getting this mansion and my hair camera-ready. 🙌🏼 #interior #decor #nyc #realestate

Objavu dijeli Cheryl Eisen (@cheryleisen)


Umjetničke slike, fotografije i slike s citatima daju prostoru poseban pečat i naglašavaju kako prostor tako i vaš stil. Slike su moćni detalji po kojima ćeme neke domove odmah upamtiti. I zato ne zaboravite svoj dom uljepšati s pokojom slikom.

Inspirirajte se na službenim stranicama dovido.hr s bogatom ponudom slika gdje ujedno možete i naručiti odabrani proizvod.

Sretne dobitnice u darivanju objavljenom 28. rujna su Mirjana Lukanović i Gordana BK. Čestitamo svima i molimo dobitnike da se jave u inbox:) Hvala svima na sudjelovanju!

Midas Widget

Ostavite komentar