L’Erbolario kreme napravljene su od potpuno prirodnih sastojaka, bez mirisnih tvari i boja kako biste bili sigurni i izbjegli pojavu alergijskih reakcija na koži.

Zagreb, 2. lipnja, 2022. –  Zvučimo pomalo dosadno svaki puta kada napomenemo kako je koža naš najveći organ  koji trebamo pravilno njegovati i štititi. Ona će  nas zaštititi od toksina, bolesti, štetnih utjecaja iz okoliša, a naposljetku i sunca. Osim ruku, najizloženija je koža lica i vrata. Zato su na plažama preporučljivi i šeširi, sunčane naočale, kao i balzam za usne.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli L’Erbolario Hrvatska (@lerbolario_hrvatska)

Iako većina preparativne kozmetike danas sadrži zaštitni faktor SPF (ponekad i vrlo visok), kreme za lice i šminka sa zaštitnim faktorom ne mogu vam pružiti jednaku zaštitu kao proizvod za zaštitu od sunca.

Krema za zaštitu od sunca za lice s aloe verom i makadamijom SPF 25

Svojim posebnim djelovanjem protiv znakova starenja, ova krema je namijenjena onima koji vole osunčano lice, a istovremeno žele spriječiti bilo kakav neželjeni učinak sunčanja na mladolikost i kvalitetu kože. Aloa vera, smilje, derivati rižinih mekinja, karite maslac, ulje makadamije samo su neki od sastojaka koji će se pobrinuti da vaša koža bude hidratizirana i zaštićena.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli L’Erbolario Hrvatska (@lerbolario_hrvatska)

Krema jamči srednju razinu zaštite zahvaljujući bogatom sadržaju prirodnih filtara kao što su aloa, smilje, derivati rižinih mekinja. Karite maslac, ulje makadamije i aloa dubinski hidratiziraju kožu i neutraliziraju njenu isušenost. Sadrži i vitamin E iz ulja rižinih mekinja koji djeluje protiv stvaranja slobodnih radikala i pomaže pri sprječavanju crvenila i pucanja kože (kompleks glicerinske kiseline iz sladića).

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli L’Erbolario Hrvatska (@lerbolario_hrvatska)

Sadrži poseban srednji filtar za UVB-zrake (koje ne idu preko srednjih slojeva dermisa i, uz pomoć melanina, pomažu u procesu tamnjenja) i djeluje poput barijere protiv UVA-zraka koje uvijek prodiru duboko, čak i kad koža potamni te uzrokuju prerano starenje kože.

Proizvod je vrlo otporan na vodu, nanesite ga 30 minuta prije sunčanja, ali i više puta tijekom dana ovisno o učestalosti kupanja/plivanja i stupnju znojenja.

Primjereno svim tipovima kože.

Sve L’Erbolario proizvode, pronađite u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama lijekova i medicinskih proizvoda.