diordior2Za Diorskin Forever – Teint Haute Perfection Tenue Fusionnelle iz Diora tvrde da je savršen za besprijekornu put i tu bih se donekle složila jer definitivno ima dobru moć prekrivanja čak bih rekla da se prilagođava tenu. Ja imam dosta tamnu nijansu pudera 040, a trenutno sam svjetlija i kada ga stavim nakon pola minute upijanja mi se totalno prilagodi tenu lica.

U svom opisu predstavlja puder koji traje cijeli dan, također bih se složila jer ja kada ga stavim ujutro, doslovno ga skidam prije spavanja, nakon 22 sata navečer.

Međutim, sada dolazimo do onog s čime se ne bih baš složila. Naime, ova linija donosi matirajući izgled i hidratizirajuće sastojke, bar tako kažu, ali osjeća se više nego što bih ja to htjela alkohol kao sastavni dio pudera. Ja nikako ne mogu sastavni dio alkohola u nekom proizvodu povezati sa hidratizirajućim učinkom, a samim time se i ne osjećam toliko ugodno kada ga nanesem. Zadovoljna sam sa prekrivanjem kao što sam rekla, ali osjećaj alkohola pri nanošenju mi svakako smeta, tim više što puder kada ga nanosite, onda ga stavljate na cijelo lice uključujući i područje oko očiju. Doduše, taj miris ispari, ali svakako nisam uvjerena da mi hidratizira lice i to je jedan veliki minus od mene.

dior-čepic

Preporučuju ga kako za suhu tako i za mještovitu do masnu kožu, ja bih ga osobno preporučila isključivo za masnu kožu.

Ima SPF 25 faktor zaštite, te je dermatološki testiran.

Dolazi u standardnoj količini od 30ml. Nijansa pudera je Miel/Honey Beige 040.

Pogledajte kako Dior izgleda na meni (na prvoj slici nema pudera uopće, na drugoj fotografiji na mojoj lijevoj strani lica je nanešen puder i na zadnjoj fotografiji je nanešen puder na cijelo lice).

dior-final2

Sastav:

dior-sastav

Moji dojmovi – sažetak: Ovaj tekući puder daje prirodan izgled koži, međutim na masnoj koži zahtjeva dodatno matiranje s nekim puderom u prahu ili u kamenu. Ima dobru moć prekrivanja i može potrajati cijeli dan, to bi bila pohvala s moje strane. Ali znatni osjećaj alkohola u puderu za mene je veliki minus i definitivno ovu liniju pudera iz kolekcije Dior ne bih kupila. Omjer cijene i kvalitete nije baš izbalansiran, njegova cijena nije mala, iznosi 339, 00 kn, a mogu potvrditi da sam probala dosta pudera koji su mi više odgovarali licu pa čak i iz nižeg cjenovnog ranga.

Na žalost, moram priznati da ovaj puder neće biti na mojoj shoping listi.

Da li ste vi probali ovaj puder i što vi tražite kod tekućih pudera?