Nakon raznih cjelogodišnjih popusta, Diadora Factory Store skinula je cijene i spremna je na ljetne vrućine uz 50-60% popusta

diaOvog ljeta Diadora Factory Store pripremio je super akcije i iznenađenja za kupce. U trgovini su tijekom cijele godine aktivne razne akcije i popusti kako na stare, tako i na nove kolekcije, dok vas tijekom ljeta očekuju sniženja od 50% do čak 60%.

Diadora Factory Store otvoren je u ožujku ove godine. Ovo je prva mono brand trgovina s modelima poznatog talijanskog proizvođača. Većina modela nosi potpis Made in Italy što daje dodatnu garanciju kvaliteti.

Diadora je godinama bila prepoznatljiva kao isključivo sportski brend. Nakon reorganizacije proizvodnje, ovaj je brend promijenio svoj koncept i sada su pored sportskih linija zastupljeni i urbani, moderni modeli koji se po svom dizajnu razlikuju od svega ponuđenog na tržištu. Pravi primjer za to su N9000 modeli koji su must have ovog ljeta.

Heritage linija, ekskluzivna linija brenda Diadora, donosi dozu elegancije i zanimljive uzorke koji su uklopivi u svaki moderni outfit. Linija je bazirana na retro stilu i kako iz Diadore kažu: „Kada nosite Heritage vi ne nosite samo udobnu obuću, vi nosite povijest.“

Poznati svjetski sportaši, među kojima su Björn Borg i Ayrton Senna, lansirali su neke od modela tijekom svoje karijere i proslavili ovaj brend. Kako bi približila svoj novi urbani look, Diadora u Italiji stoji iza mnogih poznatih pjevača i repera. Ovih je dana i svjetski poznati hip hoper Jay-Z viđen kako nosi Diadora obuću pa se već naveliko šuška hoće li upravo on biti zaštitno lice brenda Diadora sljedeće sezone.

dia2

Sve što vam je potrebno kako biste bili drugačiji i primijećeni ovog ljeta nalazi se u Diadora Factory Storeu. Tamo možete pronaći velik izbor trenirki, tenisica, majica, kao i sportski, casual te ljetni program i to po vrtoglavo niskim cijenama.

Diadora Factory Store nalazi se na Slavonskoj aveniji 52i, Žitnjak, Zagreb. Više informacija pronađite na Facebook stranici Diadora Hrvatska.