Od dominacije do maskiranja!  Prema top sex ekspertima, seksualne maštarije muškaraca kreću se od pokornosti do dominacije, voajerizma i egzibicionizma.

Donosimo vam top 9 stvari za koje bi muškarci voljeli isprobati sa svojim partnericama.

Osjećaj proganjanja i preuzimanja kontrole

Jedan od najjednostavnijih muških fantazija je taj da njegova partnerica preuzima kontrolu i bude glavna. Bilo da se radi o dominaciji koja zna što želi i kako to dobiti ili jednostavnijoj kontroli, mnogi muškarci smatraju da je uzbuđenje samouvjerene i seksualne partnerice vrlo privlačno.

Stoga, uzde u ruke i điha!!

Oralni sex!

Najčešća fantazija odnosi se na to da njegova partnerica radi ono što inače nema običaj raditi.

Da, upravo ova fantazija nalazi se na drugom mjestu, jer nakon provedene ankete, na oko 100,000ljudi, upravo je ova fantazija uobičajena.

Sex u troje?

Što bi moglo biti bolje od jedne žene? Dvije! Barem je tako izjavila nekolicina heteroseksualnih muškaraca. Sex u troje nalazi se na popisu seksualnih želja većine muškaraca, no ipak, postoji pitanje, kako nagovoriti ženu da sudjeluje??

Analni sex

Još jedna uobičajena fantazija je analni sex. Pogotovo ako se radi o partnerici koja takav sex ne prakticira. No kako nagovoriti partnericu na to. Prije svega, provedite istraživanja, jer postoji dosta tekstova na tu temu, porazgovarajte sa partnerom i odredite granice. Neka sve bude u sigurnoj zoni.

Gledanje

Voajerizam je općenito na vrhu popisa muških seksualnih fantazija, a mogli bi ga kombinirati sa drugim seksualnim fantazijama, promatranje svoje partnerice sa drugim, masturbiranje ili otkrivanje drugih ljudi u delikatnim „poslovima“.

Predaja: vezanje

Mnogi muškarci uživaju u maštarijama u kojima su oni pasivni igrači, gdje su oni ti koji su pokorni. Uživaju u vezivanju, mučenju, te uživaju u osjećaju kada predaju kontrolu drugome.

Seks u javnosti

Imati seks na javnome mjestu još je jedna uobičajena muška fantazija. Sama ideja da vas mogu uhvatiti ili vidjeti, dovodi do dodatnog uzbuđenja. Odigrati ovu fantaziju ipak je pomalo rizično, jer golotinja na javnim mjestima može dovesti do uhićenja ili novčanih kazni…no, čak i to pomalo uzbuđuje.

Ako se bojite policije, kazni i dodatnog sramoćenja, sličan seksualni naboj možete ostvariti u zatvorenim prostorima. Npr., hotelska soba u kojoj možete šetati potpuno goli, pored otvorenih prozora, ili kuća vaših prijatelja, njihovih roditelja ili čak roditelja vašeg partnera.

Dominacija: miješanje užitka sa boli

Za neke muškarce fantazija o dominaciji, potpunom moći nad partnericom u seksualnoj situaciji mogu biti vrlo uzbudljivi. Ova vrsta maštarija obično uključuje vezivanje, pljuskanje, prljavi razgovor te ostatak seksualnoj izražavanja. Dominacija nad partnericom može biti vrlo uzbudljiva, dokle god je sporazumna.

Igra uloga

Odijevanje i igranje uloga, poput učitelja i učenika, medicinske sestre i pacijenta, uloge gdje se par tek upoznaje negdje u kafiću te završe u hotelskoj sobi…naravno, potrebno je maštu pustiti da se igra.

Ana-Marija Karakaš