Iz godine u godinu svjedoci smo povratku modnih trendova iz prošlosti pa će tako jesen pred nama biti u znaku platformi. Riječ je o cipelama glomazna izgleda s proširenim potpeticama u stilu sedamdesetih.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Deichmann Adria (@deichmann_adria)

Ove retro cipele podsjećaju nas na disko eru i plesni podij – malo tko im može odoljeti. Pritom predivno izdužuju noge te nema sumnje da ćemo ih ove jeseni rado viđati na gradskim ulicama.

Kombinirati ih je jednostavno, a sve ovisi o tome za koju prigodu ih planirate iskoristiti. Iako su izgledom glomazne, platforme će uz usku haljinu i sako izgledati elegantnije pa će savršeno poslužiti za večernja druženja i zabave ili čak poslovna događanja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivana Zotel Benko (@gretagardner)


Uz platforme u boji bijele kave kombinirajte zanimljivu i praktičnu torbicu koju možete nositi ili na rame, ili u ruci. Iako su cipele naizgled visoke, njihova blok peta i zaobljeni prednji dio čine ih stabilnima pa nije bilo teško provesti već dio dana u njima.

Za malo ležerniji izgled sjajno će izgledati uz haljine i suknje zvonastog kroja, a za još otkačeniji izgled dobro ih je kombinirati uz čarape ili hulahopke upečatljivog uzorka. Osim toga, lijepo će izgledati uz hlače ili traperice visokog struka i košulju.

Osim jednobojnih modela, u Deichmannu možete pronaći i platforme s dodatkom šljokica koje kao da su iskočile iz ludih sedamdesetih. Izbor je na vama, a jedno je sigurno: s njima sigurno nećete proći nezamijećeno!

Svoje nove cipele u stilu sedamdesetih i modne dodatke potražite u Diechmannu!