Kolekcija La Parisienne predstavlja hommage nasljeđu koje su stvorili najveći pariški modni dizajneri: Coco Chanel, Christian Dior i Yves Saint Laurent

19. listopada 2023. – CYBEX, brend kolica i autosjedalica za djecu koji je svojim urbanim stilom osvojio roditelje diljem svijeta, lansirao je novu ekskluzivnu kolekciju La Parisienne. Ova otmjena kolekcija predstavlja hommage vječnom nasljeđu koje su stvorili najveći pariški modni dizajneri: Coco Chanel, Christian Dior i Yves Saint Laurent.

Kolekcija je odmah po završetku Pariškog tjedna mode predstavljena u luksuznom okruženju hotela Ritz Paris, a mondeno je okupljanje privuklo brojne poznate gošće među kojima su bile i Adriana Lima, Alexandra Pereira, Shanina Shaik, Kelly Piquet, Sarah Harris, Paola Alberdi, Julia Restoin Roitfeld, Susie Lau, Veronika Heilbrunner, Beatrice Valli, Erika Boldrin, Bettina Looney, Alexia Niedzielski, Monica Ainley i Maria de la Orden.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by CYBEX (@cybex_global)

Haute couture

Slavni utemeljitelji francuske i svjetske visoke mode poslužili su kao inspiracija za kolekciju dječje opreme koja kombinira najvišu kvalitetu izrade, dobar stil i detalje s aurom pariškog chica. La Parisienne obuhvaća set suvremenih i sjajno dizajniranih komada napravljenih da inspiriraju generacije roditelja koji cijene istinsku profinjenost, eleganciju i stil.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by CYBEX (@cybex_global)

Luksuz utkan u srž ove kolekcije leži u umješnosti izrade svakog pojedinog komada, pedantno izrađenog tako da podsjeća na legendarne pariške dekore. Glavni dizajn ima ručno izrađeni kristalni uzorak u posebnom Art-Deco stilu, sa šest različitih vrsta svjetlucavih kamenčića, a cijelu kolekciju uljepšava i ručno rezana organza. Svaki se pojedini kristal postavlja ručno na tkaninu, što iziskuje sate pažljive i detaljne izrade. Radi se o najmanje 500 kristala za dodatke, dok ih je za PRIAM kolica potrebno gotovo 4000.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by CYBEX (@cybex_global)

Luksuzna kolekcija La Parisienne bit će dostupna na kolicima CYBEX Platinum PRIAM, e-PRIAM i MIOS, kao i na novim luksuznim kolicima COŸA, autosjedalici za dojenčad CLOUD T i dodatku PLATINUM FOOTMUFF, upotpunjujući ponudu legendarnih ikona na kotačima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by CYBEX (@cybex_global)

“Nastojali smo stvoriti suvremeno, elegantno i bezvremensko remek-djelo koje odaje počast velikanima pariškog modnog dizajna kao što su Coco Chanel, Christian Dior i Yves Saint Laurent. La Parisienne je oda ženama, remek-djelo izrade napravljeno kako bi se ponosno prenosilo s majke na kćer poput obiteljskog dragulja, za one koji cijene otmjenost, stil i visoku modu”, rekao je Martin Pos, osnivač Cybexa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by CYBEX (@cybex_global)