Za putovanje sa stilom, bilo kada i bilo gdje

11. travnja 2023. – CYBEX ima nova, mala i lako sklopiva kolica COŸA. CYBEX COŸA je dio ekskluzivne linije Platinum, kreirane kao težnja brenda prema izvrsnosti, a svaki je detalj ovih kolica pomno osmišljen kako bi istaknuo njihovu jednostavnu ljepotu. Kolica CYBEX COŸA su idealan izbor za one koji traže ikonična kišobran kolica namijenjena putovanju sa stilom, bilo kada i bilo gdje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by CYBEX (@cybex_global)

CYBEX COŸA, prva ultra-kompaktna sklopiva kolica iz linije Platinum, odlikuju se elegantnim minimalizmom, maksimalnom praktičnošću i dodatnom udobnošću. Bilo da šećete ulicama grada, putujete automobilom ili se ukrcavate u avion, ova su kolica luksuzan dodatak dinamičnom životnom stilu.

Udobno i sigurno

Zahvaljujući ergonomskom naslonu kolica koji se može spustiti u ležeći položaj, kao i podesivom osloncu za noge, u iznimno udobnom kolicima CYBEX COŸA slatko će spavati i novorođenčad i mala djeca. Kolica se od rođenja mogu koristiti kao sustav za putovanje, a na njih se može montirati bilo koja nagrađivana CYBEX dječja sjedalica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by CYBEX (@cybex_global)

Kolica CYBEX COŸA imaju mogućnost podešavanja sigurnosnih pojaseva jednim povlačenjem, čime se dijete osigurava već u roku od nekoliko sekundi. Zbog toga su ova kolica savršen suputnik koji roditeljima u pokretu pruža maksimalnu agilnost.

Ručna prtljaga

Kolica COŸA se dimenzijama uklapaju u kategoriju ručne prtljage i mogu se jednostavno i lako sklopiti i pospremiti u bilo koji avionski pretinac za ručnu prtljagu, a to roditeljima uvelike olakšava putovanje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by CYBEX (@cybex_global)

Kolica CYBEX COŸA se mogu koristiti od rođenja do četiri godine, a dostupna su u modernoj paleti boja: Sepia Black, Mirage Grey, Off White, Peach Pink i Leaf Green.

Preporučena maloprodajna cijena za Chrome Dark Brown i Matt Black okvir je 499,95€, a za Rose Gold je 549,95€.

Za više informacija posjetite www.cybex-online.com.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by CYBEX (@cybex_global)