01.07. 2023. – Konačno smo dočekali ljetne dane, ali nažalost uz njih uvijek idu i neugodne senzacije na koži. Bilo da je riječ o ubodima insekata,  pretjeranom izlaganju suncu, manjim ozljedama, porezotinama, iritacijama treba nam brzo S.O.S. rješenje. Kako bi uživanje naše cijele obitelji na ljetovanju bilo što ugodnije tu je A-DERMA CUTALGAN – ultra-umirujući osvježavajući sprej. Ovaj sprej pruža trenutni osjećaj hlađenja i umiruje neugodne senzacije na koži zahvaljujući kombinaciji prirodnih djelatnih tvari, ekstraktu mačje kandže i ekstraktu izdanaka Rhealba® zobi, koji djeluju zajedno u sprečavanju prijenosa informacije o boli kože do mozga.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by A-DERMA HRVATSKA (@aderma_hrvatska)

A-DERMA CUTALGAN ultra-umirujuća formula još je jedna A-DERMINA Clean & Green formula:  broji svega 12 sastojaka, čak 98 posto sastojaka je prirodnog podrijetla i ne sadrži mirise, a mogu ga koristiti svi članovi obitelji, od dojenčadi i djece do odraslih. Ispitana je pod dermatološkim, pedijatrijskim, oftalmološkim i ginekološkim nadzorom, a umiruje trenutno i do 6 sati.[1] Patentirana lagana gel tekstura [2] djeluje poput tekuće obloge, a svojim umirujućim djelovanjem poboljšava kvalitetu života[3] koja je dermatološkim pacijentima često vrlo narušena.

Pogodnosti CUTALGAN spreja

  • praktično pakiranje u spreju, uvijek pri ruci
  • može se koristiti na licu, tijelu, pa čak i vanjskim intimnim područjima
  • jednostavno korištenje: sprej prije upotrebe treba dobro protresti i s udaljenosti od 20 cm raspršiti po koži, po potrebi i do 6 puta dnevno, za trenutačni učinak prijeko potrebnog umirenja, koji traje i do 6 sati

A-DERMA CUTALGAN ultra-umirujući osvježavajući sprej 100 ml, MPC=16,06 eur

[1] Klinički ispitano na 60 ispitanika

[2] Patent u prijavi

[3] Klinička studija provedena na 95 ispitanika (30 ispitanika s kožom sklonom ljuskanju, 49 ispitanika s kožom sklonom atopiji, 16 ispitanika s kroničnom iritacijom ruku). DLQI rezultati na D22.