Guess haljina 949 kn, majica 559 kn, mini torbica/novčanik 369kn, mini torbica/novčanik 449kn

Ako pitate muškarce kako doživljavaju ženu na kojoj je naglašena crvena boja, svi do reda će vam reći da je moćna, seksi, senzualna i erotična. I, naravno, smjela  i lijepa.

Leslie Harrington, izvršna direktorica Američkog udruženja za boje, rekla je za HuffPost, da gotovo svi širom svijeta crvenu boju poistovjećuju s ljubavlju.

‘Kad nosite crvenu, boja može utjecati na način na koji vas ljudi doživljavaju. Ako želite da vas doživljavamo seksi, crvena je ‘boja koju trebate nositi’, rekla je Harrington.

Crvena je boja strasti, ljubavi, ali i božićnih blagdana, stoga u prosincu opravdano dolazi u modni fokus. Ona djeluje raskošno i odlično pristaje svim ženama, važno je samo da odaberete pravu nijansu crvene uz svoju put. Poznato je kako je u vrijeme krize najprodavaniji artikl crveni ruž, upravo zato jer podiže raspoloženje i samopouzdanje.

Majica 639kn, torba 1219kn

Stoga ako želite zablistati na svečanostima odjenite crvenu haljinu, a sve ostalo neka bude minimalistički i budite sigurni da ćete biti glavna zvijezda večeri. U slučaju da niste toliko hrabri odaberite crvenu bluzu ili običnu majicu koju možete kombinirati u bezbroj kombinacija – uz suknju, traperice, ispod prsluka ili samostalno.

Ako ste jedna od onih koji ne vole previše privlačiti pažnju tada odaberite Guess modni detalj poput torbe, remena, šala, kape, rukavica ili hulahupki – u crvenoj boji. Takvim odabirom ne možete pogriješiti, a ujedno ćete osvježiti svoj modni outfit i podići ga na višu razinu zahvaljujući toploj nijansi crvene.

Također, crvena boja povezana je s romantikom, a tumači se kako darivanje crvenih komada odjeće znači kako želite sreću onome kojemu poklanjate. Čak i kada ne znate što biste odabrali za dragu osobu, trendi Guess novčanik uvijek je odlično rješenje, a uz jednu od teorija da crvena boja ujedno donosi i bogatstvo, ovakav poklon ne može biti bolji.

Ako još nemate svoj omiljeni crveni komad, požurite ga odabrati u Guess Accessories, Guess i Fashion&Friends store ili na www.fashionandfriends.hr!

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli GUESS (@guess)