Clarisonic nudi rješenje u samo u dva koraka

Clarisonic, vodeća tvrtka na području znanstveno dokazane sonične tehnologije i transformacijske njege kože, objavljuje još jedno iznimno postignuće: set za dubinsko čišćenje pora Clarisonic Deep Pore Decongesting Solution!

clari

Deep Pore Decongesting Solution Clarisonicovo je rješenje za potpunu transformaciju kože: kombinacija revolucionarnog Clarisonicovog koncepta njege kože u dva koraka i patentom zaštićene četkice za dubinsko čišćenje pora koja se temelji na soničnoj tehnologiji i pruža sasvim novo iskustvo čišćenja lica. Ovaj inovativni set sastoji se od revolucionarnog uređaja Clarisonic Mia 2 Sonic Skin Cleansing Brush s četkom Deep Pore Brush Head, gela za čišćenje Deep Pore Daily Cleanser i maske od gline Decongesting Clay Mask za odčepljivanje pora. Vodeći dermatolozi testirali su set i utvrdili da su se pore smanjile za 25% nakon samo jednog korištenja. Koža izgleda glatkije, ten je blistaviji i ujednačeniji.

Set Deep Pore Decongesting Solution pruža iznimno iskustvo njege kože uz trenutačan učinak zadovoljstva i dugoročne rezultate, uključujući 94-postotno uklanjanje nečistoća, masnoća i prekomjernog sebuma. Kliničke su studije pokazale da je 93% ispitanika nakon tri dana korištenja primijetilo da im je koža čistija. Četkica Deep Pore Brush Head sastoji se od tri unutarnja prstena koji osciliraju naprijed-natrag pri frekvenciji od preko tristo pokreta u sekundi čime se, u kombinaciji s Mia 2, nježno djeluje na otvaranje pora i uklanjanje nečistoća. Uređaj Mia 2 prilagođava se potrebama korisnika: ima dvije brzine i T-timer koji osigurava ujednačeno, dubinsko čišćenje lica.

Kod korištenja dvaput dnevno, moćna kombinacija četkice Deep Pore Brush Head i gela za čišćenje Deep Pore Daily Cleanser ispire nataložene nečistoće iz pora, ostavljajući kožu glatkijom i zdravijeg sjaja. Deep Pore Daily Cleanser posebno je formulirani gel za čišćenje čiji sastojci sprječavaju pretjerano stvaranje sebuma i poboljšavaju teksturu kože. Ne sadrži sulfate i parabene, a u kombinaciji s četkicom Deep Pore Brush Head ima keratolitički učinak, tj. pospješuje odstranjivanje odumrlih stanica kože koje začepljuju pore. Nakon čišćenja nanosi se maska bez parabena Decongesting Clay Mask, koja obnavlja kožu zahvaljujući zajedničkom djelovanju hidroksi-kiseline i dvije vrste gline, kaolina i bentonita, koje apsorbiraju višak sebuma. Maska se nježno uklanja četkicom Deep Pore Brush Head kako bi se odstranile odumrle stanice kože i toksini koji začepljuju pore.

Način uporabe:

  1. korak (čišćenje i poboljšavanje teksture): dubinski čistite pore i kontrolirate proizvodnju sebuma na dnevnoj bazi korištenjem četkice Deep Pore Brush Head i gela za čišćenje Deep Pore Daily Cleanser.
  2. korak (apsorpcija i detoksikacija): dvaput tjedno očistite lice od toksina uz pomoć maske od gline Decongesting Clay Mask te je uklonite četkicom Deep Pore Brush Head.

Set Clarisonic Deep Pore Decongesting Solution sadržava sljedeće artikle:

  • uređaj Clarisonic Mia 2
  • univerzalni punjač
  • Četka za sonično čišćenje lica- za proširene pore četkicu Deep Pore Brush Head
  • gel za čišćenje Deep Pore Daily Cleanser (180 ml)
  • masku od gline Decongesting Clay Mask (60 ml)
  • zaštitnu kutiju, idealnu za putovanja.

Slike prije i nakon korištenja otkrivaju istinsku snagu soničnog čišćenja Deep Pore (skroz desno) u usporedbi s ručnim čišćenjem (lijevo). Pore na dijelovima nosa koje se inače teško mogu očistiti sada su vidljivo čišće.

prim

Brand Clarisonic je dostupan ekskluzivno u Muelleru: Trg B.J.Jelačića te CCO Jankomiru.

Cijena uređaja Clarisonic Deep Pore Decongesting Solution iznosi 1.324,58 HRK