OVO umjetnici posjetili najpoznatije zagrebačke lokacije uoči premijere

Arena Zagreb, Hrvatska │ 25. – 28. siječnja 2024. godine

 

 24. siječnja 2024. – Sve je spremno za veliki akrobatski spektakl OVO koji je u Zagreb dovodi najveća svjetska cirkuska produkcija Cirque du Soleil. Zagrebačka publika imat će priliku zakoračiti u čarobni svijet fantastičnih performansa, umjetničke virtuoznosti i čiste magije, uz posebnu live glazbenu kulisu i vrhunsku tehnologiju, s potpisom ove poznate skupine. Uoči premijerne izvedbe koja je na rasporedu u četvrtak, 25. siječnja, u Areni Zagreb, dva su člana postave OVO prošetala najpoznatijim ulicama i lokacijama glavnog grada. Donosimo i najvažnije informacije ususret vikendu za pamćenje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eventim HR (@eventim_hr)

Više od 50 artista spremno je izaći na jednu od najvećih pozornica ikad postavljenoj u Areni Zagreb, a među njima je i akrobatkinja Catherine Audy iz Kanade, koja u predstavi igra leptiricu.  „U ovoj sam predstavi oživjela lik noćne leptirice i to kroz ples na duploj traci u zraku, s mojim partnerom Alexisom. U ovoj smo magičnoj izvedbi zajedno šest godina, a u Cirque du Soleil produkciji već deset. Obožavam osjećaj letenja pa sam posebno sretna što nekoliko puta tjedno oživljavam lik leptira.  To je svojevrsno ostvarenje sna o kojem sam maštala kao dijete kad su me pitali koje bismo čarobne moći voljeli imati. Posebno me veseli što se naša točka izvodi u paru i zbog toga je još posebnija“, otkrila je Catherine Audy.

Na pozornici joj se pridružuje i David Ayotte, također porijeklom iz Kanade, kojeg je Zagreb posebno oduševio. „Ovo je moj prvi posjet Zagrebu i jako mi se svidio već izlaskom iz aviona, kada nas je dočekao snijeg. Odmah me podsjetio na Kanadu i mislim da imaju puno toga zajedničkog. Otkrili smo tek poneke tajne grada, a posebno me oduševila gastronomija i ljudi. Veselim se upoznati i zagrebačku publiku, a na pozornicu ću izaći u ulozi mrava, koji će vas oduševiti posebnom točkom i akrobacijama na kineskoj šipci, skačući s jedne šipke na drugu, s mojim dragim kolegama“, izjavio je umjetnik David Ayotte.

Ulaznice za svih pet termina predstave koja nudi pravu zabavu za cijelu obitelj još uvijek su dostupne putem sustava Eventim kao i putem stranice www.cirquedusoleil.com/ovo. Blagajne će u četvrtak, 25. siječnja te u petak, 26. siječnja biti otvorene od 17:30 do 20:00. Ulaz u Arenu Zagreb na te se dane otvara u 18:30, a početak predstave planiran je u 19:30. U subotu, 27. siječnja na rasporedu su dvije predstave, a blagajna će raditi od 13:30 do 20:00 sati. Otvaranje vrata zagrebačke Arene za prvu subotnju izvedbu je u 14:30 dok predstava započinje u 15:30. Arena Zagreb za drugu će izvedbu toga dana svoja vrata otvoriti u 18:30 kako bi predstava mogla započeti u 19:30. Peta i posljednja izvedba zakazana je za nedjelju, 28. siječnja u 11:30, a vrata Arene otvorit će se u 10:30. Radno vrijeme blagajne u nedjelju je od 10:00 do 12:30. Predstava će, uključujući i kratku pauzu trajati dva sata.

RASPORED IZVEDBI

  • ČETVRTAK, 25. siječnja 2024 u 19.30 sati
  • PETAK, 26. siječnja 2024 u 19.30 sati
  • SUBOTA, 27. siječnja 2024 u 15.30 i 19.30 sati
  • NEDJELJA, 28. siječnja 2024 u 11.30 sati