Druga sezona SHOWTIME® serije nominirane za nagradu Emmy® imat će svoju premijeru na SkyShowtimeu ove subote

Prva sezona serije Yellowjackets koja je već dostupna za streamanje na usluzi SkyShowtime, dobila je rijetku ocjenu od 100 % na stranici Rotten Tomatoes i sedam nominacija za nagradu Emmy®. Već 28. listopada obožavatelji ove najbolje ocijenjene dramske serije moći će pratiti daljnju sudbinu njezinih likova koji se pojavljuju i u drugoj sezoni. Druga sezona bit će dostupna za streamanje na usluzi SkyShowtime u Hrvatskoj, a nove epizode bit će dostupne svakog tjedna.

Osmislili su je Ashley Lyle i Bart Nickerson (Narcos). U seriji Yellowjackets glume nominirana za nagradu Emmy® i dobitnica nagrade Critics Choice Melanie Lynskey (Castle Rock), nominirana za nagrade Oscar® i Emmy® Juliette Lewis (Camping), nominirana za nagradu Emmy® Christina Ricci (Z: The Beginning of Everything) i Tawny Cypress (Unforgettable).

Podjednako ep o preživljavanju, psihološka horor priča i drama o odrastanju, serija Yellowjackets saga je o ekipi iznimno talentiranih srednjoškolskih nogometašica koje (ne)srećom prežive pad zrakoplova duboko u zabačenoj kanadskoj divljini. Serija prati njihov pad od komplicirane, ali uspješne ekipe do divljih klanova, i živote koje su pokušale ponovno izgraditi gotovo 25 godina kasnije, dokazujući da prošlost nikada nije zaista prošlost i kako ono što je započelo u divljini još nije gotovo.

Stalnoj postavi druge sezone pridružuju se: Lauren Ambrose (Six Feet Under, Servant), Simone Kessell (Obi-Wan Kenobi) i Elijah Wood (trilogija Gospodar prstenova). U drugoj sezoni glume i Sophie Nélisse (The Book Thief), Jasmin Savoy Brown (The Leftovers), Sophie Thatcher (Prospect), Samantha Hanratty (Shameless), Courtney Eaton (Mad Max: Fury Road), Liv Hewson (Santa Clarita Diet), Steven Krueger (The Originals), Warren Kole (Shades of Blue) i Kevin Alves (Locke & Key). Seriju Yellowjackets međunarodno distribuira Paramount Global Content Distribution.

Usluga SkyShowtime korisnicima je izravno dostupna putem aplikacije SkyShowtime na uređajima s operativnim sustavima Apple iOS, tvOS i Android, uređajima Android TV, Google Chromecast, LG TV i Samsung te na web stranici: www.skyshowtime.com. Mjesečna cijena usluge SkyShowtime je 6,99 EUR (bez reklama.