U zadnje vrijeme vrlo su popularni eventi poslovnog karaktera od konferencija, sajmova, meet-upova i sl. Složiti ćemo se svi koliko je bitno umrežavanje u današnjem poslovnom svijetu, a vrlo često je ono ključni elementi i benefit svih navedenih poslovnih evenata. Umrežavanjem gradimo vrijedne kontakte koji mogu unaprijediti nas, naše poslovanje te stvoriti nove poslovne prilike kojih možda nismo bili niti svjesni.

Jedan takav jedinstveni event donosi organizacijski tim Let`s Connect koji u suradnji s Business Clubom 5 organizira još jedan uspješan event Business Speed Networking. Let`s Connect iza sebe ima organizaciju evenata u sklopu Eventfesta te Be Your Own Boss grupe žena poduzetnica, a sljedećim eventom cjelokupni koncept otvaraju i za širu zajednicu.

Let`s Connect on Business Speed Networking održati će se 29.11.2023. u 20h u prostoru Business Club 5 (Sky office), Zagreb.

„Do sad smo event organizirale unutar drugih evenata ili zajednica koje su imale potrebu dodatnog umrežavanja svojih sudionika. Pošto smo nakon svakog takvog eventa dobili upite kad će naš event biti dostupan za širu javnost, nekako prirodan slijed je bio da izdvojimo našu priču u zasebni događaj koji će biti dostupan svima, pošto i same uviđamo kako je dobar networking ključan u današnjem poslovanju, bilo da dođemo do neke informacije ili da upoznamo i povežemo se s ključnim ljudima iz svog području poslovanja i ostvarimo dugogodišnju suradnju.“ – izjavila je Lana Romanović, jedna od organizatorica.

Networkingom se na podrazumijeva samo upoznavanje novih, zanimljivih ljudi nego vam može pomoći i u izgradnji karijere ili da se istaknete kod sadašnjeg ili budućeg poslodavca, a idealan je i za ljude koji traže nove poslovne prilike ili žele promijeniti karijeru i posao.

„S obzirom da i mi same odlazimo na dosta networking evenata, uviđamo kako postoji potreba i vrijeme izdvojeno samo za taj dio poslovnih druženja. Business Speed Networking specifičan je po tome što svaki sudionik ima predviđeno vrijeme za razgovor s drugom stranom s kojom ih grupiramo prema unaprijed utvrđenim potrebama obje strane tako da svaki razgovor bude što kompatibilniji. Event je idealan i za one kojima nije toliko prirodno upoznavanje i prilazak novim, nepoznatim ljudima jer unutar unaprijed definirane forma eventa, sve je puno lakše.“ – navodi Dea Marčić, jedna od organizatorica.

Networking zaista nema mane, pripremite se na nove kontakte i nezaboravno događanje.

Više informacija o samom eventu možete pronaći putem LinkedIn, Facebook i Instagram stranice, a prijaviti se možete putem linka.