Spin-off serija kultnog hita o inspektoru Morseu

Klasična britanska detektivska drama Lewis (Lewis) spremna je za streamanje u cijelosti – sa svih devet sezona dostupnih na Pickbox NOW. Ova popularna serija koja je započela svoje emitiranje kao spin-off kultne serije “Inspektor Morse” donosi napetu radnju, intrigantne likove i mračne tajne oxfordskih ulica. Radnja se odvija pet godina poslije smrti inspektora Morsea i u središte stavlja njegova partnera Lewisa kojeg tumači Kevin Whately. Uzbudljiva i inteligentna radnja serije Lewis osvojila je kritičare i gledatelje diljem svijeta što je potvrđeno visokom ocjenom od 8,2/10 na IMDB-ju.

KLASIČNI BRITANSKI LIKOVI I POSEBNA IZNENAĐENJA

Serija prati inspektora Roberta Lewisa, udovca s iznimnom intuicijom za rješavanje ubojstava i oca dvoje djece, te tajanstvenog detektiva Jamesa Hathawaya koji skriva svoje osjećaje i prošlost. Dok se Lewis i Hathaway suočavaju s raznovrsnim slučajevima, istražujući motive i tragajući za istinom, serija također donosi neočekivane preokrete u osobnim životima glavnih likova ostavljajući publiku željnu novih slučajeva. Zanimljivost u seriji je da se Colin Dexter, autor romana o inspektoru Morseu, pojavljuje u nekoliko epizoda u kratkim ulogama, poput portira.

DETEKTIVSKE PRIČE U OXFORDU

Većina serije snimljena je u Oxfordu i okolnim područjima kako bi autentično prikazala grad poznat po svojim fakultetima i povijesnim znamenitostima. No u ovom je serijalu Oxford postao pozornica za uzbudljive detektivske priče i slučajeve. U svakoj epizodi gledatelji će biti uvučeni u mirnu atmosferu grada istražujući tajne i misterije koji se kriju u njegovim zidinama.

Britanske detektivske serije osvajaju posebnim šarmom i radnjom koja uvijek drži gledatelje u neizvjesnosti – stoga je Pickbox NOW pripremio još jedno kriminalističko iznenađenje! Dugo očekivana miniserija Agatha Christie: Ubiti je lako (Agatha Christie: Murder Is Easy), prema istoimenom romanu kraljice misterija i kriminalističkog žanra, dolazi na Pickbox NOW 23. veljače.